Bijblijven maart 2009

Algemeen
Er zijn weer nieuwe kunstexposities te bewonderen op de locaties van het Albert Schweitzer ziekenhuis.

Medisch
Nieuwe internist
Het team internisten is onlangs versterkt met internist dr. F. Schipper. Dr. Schipper houdt op verschillende dagen poliklinisch spreekuur op de locaties Dordwijk, Zwijndrecht en in GOED Ridderkerk. Afspraken kunnen gemaakt worden via het afsprakenbureau. Kijk hier voor meer informatie.  

Locatie Dordwijk
Parkeren bij de hoofdingang
Op locatie Dordwijk wordt volop gebouwd. Moet u hier iemand brengen of halen? Dan kunt u uw auto kort parkeren bij de hoofdingang. Op deze zogenaamde Kiss & Ride-zone kunt u maximaal een half uur parkeren.

Locatie Zwijndrecht
Nieuw restaurant geopend
Op locatie Zwijndrecht is het vernieuwde restaurant geopend. Het restaurant heeft een uitgebreid assortiment en is ook voor patiënten en bezoekers toegankelijk. U kunt er dagelijks van 08.30 tot 20.00 uur terecht voor een snelle snack, vers belegd broodje of warme wokmaaltijd.

Medisch Centrum Strijen
Bereikbaarheid en spreekuren
Molenstraat 23a te Strijen.
Het ziekenhuis houdt hier de volgende spreekuren: Gynaecologie (en echospreekuur), Kindergeneeskunde en Neurologie. Ook kunt u hier terecht voor zwangerschapsechografie. Diabetespatiënten kunnen er oogfoto’s laten maken.

GOED Ridderkerk
Spreekuren
In GOED Ridderkerk houden de volgende specialismen spreekuur: Dermatologie, Interne geneeskunde, Kindergeneeskunde, Neurologie, Longziekten, Ouderengeneeskunde. Ook vindt u hier een RookStopPoli en laboratorium/prikpost. Diabetespatiënten kunnen er terecht voor het maken van oogfoto’s. 

Agenda

31 maart

Inloopavond Coeliakie, locatie Amstelwijck

3 april

Koffieochtend Kahlerpatiënten, locatie Amstelwijck

20 april

Workshop Goed verzorgd, beter gevoel, locatie Amstelwijck

21 april

Modeshow patiënten met borstkanker, locatie Amstelwijck

23 april

Inloop informatiemiddag over Whiplash, locatie Amstelwijck


Meer informatie of u aanmelden? Ga naar de Agenda.