Bijblijven juni 2009

Algemeen
Centraal telefoonnummer ziekenhuis
De locaties van het Albert Schweitzer ziekenhuis zijn te bereiken via één telefoonnummer: (078) 654 11 11. U kunt vervolgens kiezen voor (1) het maken van een afspraak voor een röntgenfoto in opdracht van een huisarts, (2) het maken of wijzigen van een afspraak bij een arts of (3) voor overige vragen.

BSN
Neem bij ieder bezoek aan het ziekenhuis een geldig identiteitsbewijs mee. Hierop staat uw burgerservicenummer (BSN) vermeld. U kunt hiernaar gevraagd worden!

Zorghulpmiddelenwinkel
Voor het lenen, huren of kopen van zorghulpmiddelen kunt u sinds kort ook terecht op locatie Dordwijk. Hier vindt u in de centrale hal een Rivas-Zorghulpmiddelenwinkel.

Medisch Centrum Strijen
Bereikbaarheid en spreekuren
Molenstraat 23a te Strijen.
Het ziekenhuis houdt hier de volgende spreekuren: Gynaecologie (en echospreekuur), Kindergeneeskunde en Neurologie. Ook kunt u hier terecht voor zwangerschapsechografie. Diabetespatiënten kunnen er oogfoto’s laten maken.

GOED Ridderkerk
Spreekuren
In GOED Ridderkerk houden de volgende specialismen spreekuur: Dermatologie, Interne geneeskunde, Kindergeneeskunde, Neurologie, Longziekten, Ouderengeneeskunde. Ook vindt u hier een RookStopPoli en laboratorium/prikpost. Diabetespatiënten kunnen er terecht voor het maken van oogfoto’s.

Agenda


2 juli  ´Tussen (w)eten en doen´, themabijeenkomst over voeding voor (pre)dialysepatënten, locatie Amstelwijck
7 juli Voorlichtingsavond bevallen in het ziekenhuis, locatie Zwijndrecht
19 september     Open dag locatie Zwijndrecht. De locatie is van 10.00 tot 16.00 uur geopend voor inwoners van de regio
26 september Schweitzerloop.
De opbrengst van de Schweitzerloop gaat dit jaar naar het Holy Family Mission Hospital in Malawi

Kunstexposities
Heeft u de kunstexposities al gezien? Er zijn diverse schilderijen, keramiek en bronzen beelden te bezichtigen op de locaties van het Albert Schweitzer ziekenhuis. Kijk voor meer informatie op www.asz.nl

Nieuw
Voor de voorlichtingsavond over bevallen in het ziekenhuis kunt u zich nu ook online aanmelden. Klik hier.

Reageren? Vragen of reacties over onderwerpen op deze pagina kunt u sturen naar info@asz.nl.