Bijblijven juni 2008

Medisch
Spreekuur Plastische chirurgie
Per 1 juli houden de plastisch chirurgen op locatie Sliedrecht iedere dinsdag spreekuur van 13.00 tot 17.00 uur (voorheen was dit om de week).

Algemeen
Prikposten bloedafname zomerperiode gesloten
In de periode van maandag 21 juli (week 30) tot en met vrijdag 29 augustus (week 35) zijn enkele prikposten gesloten.

Locatie Dordwijk
Gewijzigde bereikbaarheid
Let op! Afsluiting rotonde Karel Lotsyweg en Overkampweg 27 juni t/m 30 juni De rotonde op de Overkampweg / Karel Lotsyweg is van vrijdag 27 juni (vanaf 21.00 uur) tot maandag 30 juni (tot 05.00 uur) volledig afgesloten. Dit betekent dat er een omleiding is ingesteld voor en patiënten die met spoed de huisartsenpost en Spoedeisende Hulp willen bereiken. Houdt u dus rekening met extra reistijd! De omleiding wordt ter plaatse met borden aangegeven. De meest actuele informatie is gedurende de werkzaamheden te vinden op de website van de gemeente Dordrecht.

GOED Ridderkerk
Bereikbaarheid en spreekuren
Jan Luykenstraat 8 te Ridderkerk
Het ziekenhuis houdt hier de volgende spreekuren: Chirurgie, Dermatologie, Interne geneeskunde, Kindergeneeskunde, Neurologie, Longziekten, Ouderengeneeskunde, RookStopPoli en laboratorium/prikpost. Diabetespatiënten kunnen hier terecht voor het maken van oogfoto’s.

Medisch Centrum Strijen
Bereikbaarheid en spreekuren

Molenstraat 23a te Strijen.
Het ziekenhuis houdt hier de volgende spreekuren: Gynaecologie, Kindergeneeskunde, Interne geneeskunde, Longziekten en Neurologie. U kunt hier terecht voor zwangerschapsechografie. Diabetespatiënten kunnen er oogfoto’s laten maken. Ook kunt u hier dagelijks tussen 8.00 en 9.30 uur bloed laten prikken.

Agenda
8 juli Voorlichtingsavond bevallen in het ziekenhuis, locatie Zwijndrecht Kijk voor meer informatie en aanmelden op de Agenda van deze website.