Bijblijven juli 2009

Algemeen
Centraal telefoonnummer ziekenhuis
De locaties van het Albert Schweitzer ziekenhuis zijn te bereiken via één telefoonnummer: (078) 654 11 11. U kunt vervolgens kiezen voor (1) het maken van een afspraak voor een röntgenfoto in opdracht van een huisarts, (2) het maken of wijzigen van een afspraak bij een arts of (3) voor overige vragen.

Prikposten gesloten in zomerperiode
In de zomerperiode van maandag 6 juli 2009 tot en met vrijdag 28 augustus 2009 is een aantal prikposten in de regio Drechtsteden gesloten. Wilt u weten welke? Klik hier voor meer informatie.

BSN
Neem bij ieder bezoek aan het ziekenhuis een geldig identiteitsbewijs mee. Hierop staat uw burgerservicenummer (BSN) vermeld. U kunt hiernaar gevraagd worden!

Medisch
Radiologie-onderzoek dichtbij huis

Voor radiologische onderzoeken kunt u binnenkort ook terecht bij de mobiele radiologie-unit van het Albert Schweitzer ziekenhuis. Deze mobiele unit staat vanaf augustus afwisselend enkele dagdelen per week bij de buitenpoliklinieken in Strijen en Ridderkerk. Kijkt u hier voor meer informatie.

Medisch Centrum Strijen
Bereikbaarheid en spreekuren
Molenstraat 23a te Strijen.
Het ziekenhuis houdt hier de volgende spreekuren: Gynaecologie (en echospreekuur) en Neurologie. Ook kunt u hier terecht voor zwangerschapsechografie. Diabetespatiënten kunnen er oogfoto’s laten maken.

GOED Ridderkerk
Spreekuren
In GOED Ridderkerk houden de volgende specialismen spreekuur: Dermatologie, Interne geneeskunde, Kindergeneeskunde, Neurologie, Longziekten, Ouderengeneeskunde. Ook vindt u hier een RookStopPoli en laboratorium/prikpost. Diabetespatiënten kunnen er terecht voor het maken van oogfoto’s.

Agenda

3 augustus   Kijkje op de verloskamer, locatie Dordwijk
8 september    Kijkje op de verloskamers, locatie Zwijndrecht  
15 september Voorlichtingsavond bevallen in het ziekenhuis, locatie Dordwijk
24 september Inloop informatiemiddag over whiplash, locatie Amstelwijck
26 september

Schweitzerloop. De opbrengst van de Schweitzerloop gaat dit jaar  naar het Holy Family Mission Hospital in Malawi

Nieuw: online aanmelden
Voor de voorlichtingsavond over bevallen in het ziekenhuis kunt u zich nu ook online aanmelden. Klik hier om u aan te melden.

Kunstexposities
Heeft u de kunstexposities al gezien? Er zijn diverse schilderijen, keramiek en bronzen beelden te bezichtigen op de locaties van het Albert Schweitzer ziekenhuis.

Jaarverslag
Onlangs verscheen het Jaarverslag 2008 van het Albert Schweitzer ziekenhuis. De digitale versie vindt u op www.jaarverslag.asz.nl. Hier kunt u ook de Jaarkrant 2008 bekijken!

Reageren?
Vragen of reacties over onderwerpen op deze pagina kunt u sturen naar info@asz.nl.