Bijblijven januari 2009

Algemeen
Tot eind maart 2009 exposeren diverse kunstenaars hun werk op de diverse locaties van het Albert Schweitzer ziekenhuis.

Medisch
Nieuwe reumatoloog

Met ingang van 1 januari 2009 is de formatie van reumatologen uitgebreid met de komst van mevrouw dr.S.C. Beer. Tot april houdt zij spreekuur op locatie Amstelwijck. Daarna gaat zij ook op locatie Zwijndrecht spreekuur draaien op donderdag. Afspraken kunnen gemaakt worden via het afsprakenbureau of rechtstreeks via de poli reumatologie.

Locatie Dordwijk
Expositie
Locatie Dordwijk van het Albert Schweitzer ziekenhuis breidt uit met 40.000 m² nieuwbouw in het Gezondheidspark. Binnenkort kunt u in de centrale hal de expositie bekijken over de nieuwbouw. Meer informatie vindt u op www.gezondheidsparkdordrecht.nl

Medisch Centrum Strijen
Bereikbaarheid en spreekuren
Molenstraat 23a te Strijen.
Het ziekenhuis houdt hier de volgende spreekuren: Gynaecologie (en echospreekuur), Kindergeneeskunde en Neurologie. Ook kunt u hier terecht voor zwangerschapsechografie. Diabetespatiënten kunnen er oogfoto’s laten maken.

GOED Ridderkerk
Einde spreekuur chirurgie

Het spreekuur chirurgie op GOED Ridderkerk is op 1 januari 2009 stopgezet. Dit spreekuur was als pilotproject opgezet in juni 2008. Het patiëntenaanbod was onvoldoende om het initiatief voort te zetten.

Overige spreekuren
In GOED Ridderkerk houden wel de volgende specialismen spreekuur: Dermatologie, Interne geneeskunde, Kindergeneeskunde, Neurologie, Longziekten, Ouderengeneeskunde. Ook vindt u hier een RookStopPoli en laboratorium/prikpost. Diabetespatiënten kunnen er terecht voor het maken van oogfoto’s.


Laatste kans om uw foto in te sturen!
De fotowedstrijd van Albert Schweitzer ziekenhuis loopt nog tot en met 31 januari 2009. Stuur dus nog snel uw mooiste foto in. Kijk voor meer informatie op www.fotowedstrijd.asz.nl

Agenda
2 februari: Kijkje op de verloskamers, locatie Dordwjk
16 februari: Workshop Goed verzorgd, Beter Gevoel
Bekijk voor meer informatie en aanmelding de Agenda van deze website.