Bijblijven december 2009

Algemeen
Centraal telefoonnummer ziekenhuis
De locaties van het Albert Schweitzer ziekenhuis zijn te bereiken via één telefoonnummer: (078) 654 11 11. U kunt vervolgens kiezen voor (1) het maken van een afspraak voor een röntgenfoto in opdracht van een huisarts, (2) het maken of wijzigen van een afspraak bij een arts of (3) voor overige vragen.

Openingstijden kerstvakantie
Gedurende de kerstvakantie van maandag 21 december tot en met vrijdag 1 januari zijn verschillende poliklinieken beperkt geopend. Indien een u afspraak heeft, kunt u gewoon komen. In alle andere gevallen kunt u bellen naar (078) 654 1111. 

Spoedeisende Hulp
De EHBO-post op locatie Sliedrecht is tijdens de kerstdagen gesloten. Voor spoedeisende hulp kunt u terecht op de locaties Dordwijk en Zwijndrecht. 

www.asz.nl beste ziekenhuiswebsite van Nederland
De website van het Albert Schweitzer ziekenhuis is onlangs uitgeroepen tot beste ziekenhuiswebsite van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk en oordeel zelf op www.asz.nl

De stichting Vrienden helpt

De stichting Vrienden van het Albert Schweitzer ziekenhuis zamelt geld in om het verblijf van patiënten en hun naasten in het ziekenhuis verder te veraangenamen. Spreekt dit u aan? Of bent u tevreden over uw behandeling in het ziekenhuis en wilt u iets terugdoen? Uw donatie is van harte welkom. Kijk voor meer informatie op www.vriendenvanhetasz.nl.

Medisch
Looptrainingen voor diabetespatiënten
Heeft u diabetes type-2 en wilt u fitter in het leven staan? Dan kan uw huisarts u naar het Albert Schweitzer ziekenhuis verwijzen voor een looptraining. De training vindt twee maal per week plaats en wordt gegeven door de Dordtse atleet en trainer Jaap van Gelderen. Vraag uw huisarts ernaar.

Agenda 


Donderdag 7 januari 2010                        Kijkje op de verloskamers, locatie Zwijndrecht
Maandag 11 januari 2010 Workshop Goed Verzorgd, Beter Gevoel, locatie Amstelwijck
Dinsdag 12 januari 2010 Informatieavond 'Bevallen in het ziekenhuis', locatie Dordwijk
Vrijdag 22 januari 2010 Informatiebijeenkomst over hartritmestoornissen en een pacemaker, locatie Amstelwijck

Hier vindt u meer informatie over voorlichtingsbijeenkomsten.

Reageren?
Vragen of reacties over onderwerpen op deze pagina kunt u sturen naar info@asz.nl  Kijk voor meer informatie op www.asz.nl