Bijblijven

Medisch
Goede zorg dichtbij: bloedprikken en urineonderzoek
Bloedprikken voor uw huisarts, specialist of de trombosedienst kan op verschillende plaatsen in de regio. Op vaste tijden kunt u er terecht. Ook kunt u er ander onderzoeksmateriaal (zoals urine of ontlasting) inleveren.
Om bloed te laten prikken moet u een aanvraagformulier meebrengen. Dit aanvraagformulier krijgt u van uw huisarts, specialist of de trombosedienst. Als u wilt weten waar u bloed kunt laten prikken, kijk dan op de website: www.asz.nl/patienten/polikliniek

Algemeen
Centraal telefoonnummer ziekenhuis
De locaties van het Albert Schweitzer ziekenhuis zijn via één telefoonnummer te bereiken: (078) 654 11 11. U kunt kiezen uit (1) het maken van een afspraak voor een röntgenfoto, in opdracht van de huisarts, (2) het maken of wijzigen van een afspraak bij een arts, of (3) voor overige vragen.

Spoedeisende hulp
Voor Spoedeisende hulp kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag terecht op onze locatie Dordwijk en Zwijndrecht. Locatie Sliedrecht heeft een EHBO-post van maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 17.00 uur.

Locatie Dordwijk
Bereikbaarheid
De bereikbaarheid en het parkeren op locatie Dordwijk is veranderd. Tip: vertrek op tijd van huis. Voor meer informatie over aanrijroutes en parkeren kijk op de pagina Bereikbaarheid locatie Dordwijk van onze website. 

GOED Ridderkerk
Bereikbaarheid en spreekuren
Jan Luykenstraat 8 te Ridderkerk.
Het ziekenhuis houdt hier de volgende spreekuren: Dermatologie, Interne geneeskunde, Kindergeneeskunde, Neurologie, Longziekten, Ouderengeneeskunde, RookStopPoli en laboratorium/prikpost. Diabetespatiënten kunnen hier terecht voor het maken van oogfoto’s.

Nieuw spreekuur voor diabetespatiënten
Diabetespatiënten onder behandeling van dr. R.J.M. van Leendert, uitgezonderd patiënten met een insulinepomp, kunnen nu in GOED Ridderkerk terecht voor controles bij de diabetesverpleegkundige en diëtist. Zij houden spreekuur op dinsdagmorgen van 8.45 uur tot 11.45 uur. 

Medisch Centrum Strijen
Bereikbaarheid en spreekuren
Molenstraat 23a te Strijen.
Het ziekenhuis houdt hier de volgende spreekuren: Gynaecologie, Kindergeneeskunde, Interne geneeskunde Longziekten en Neurologie. Ook kunt u hier terecht voor zwangerschapsechografie en diabetespatiënten kunnen er oogfoto’s laten maken.

Agenda
Maart

  • 18 maart Voorlichtingsavond bevallen in het ziekenhuis, locatie Dordwijk.
  • 19 maart Contactavond endometriose, locatie Zwijndrecht.
  • 28 maart Lotgenotenbijeenkomst voor atiënten met de ziekte van Waldenström, locatie Amstelwijck.
  • 29 maart Minisymposium hartstilstand en reanimatie, locatie Amstelwijck.

Kijk voor meer informatie en aanmelding op de pagina Agenda van deze website.