Bijblijven april 2009

Algemeen
Centraal telefoonnummer ziekenhuis

De locaties van het Albert Schweitzer ziekenhuis zijn te bereiken via één telefoonnummer: (078) 654 11 11. U kunt vervolgens kiezen voor (1) het maken van een afspraak voor een röntgenfoto in opdracht van een huisarts, (2) het maken of wijzigen van een afspraak bij een arts of (3) voor overige vragen.

Sluiting poliklinieken op feestdagen
Alle poliklinieken van het ziekenhuis zijn gesloten op 30 april en 5 mei. Op 1 mei zijn de poliklinieken van locatie Sliedrecht gesloten, op de andere locaties zijn sommige poliklinieken geopend.

Medisch Centrum Strijen
Bereikbaarheid en spreekuren
Molenstraat 23a te Strijen.
De spreekuren en prikpost van het ziekenhuis in Medisch Centrum Strijen zijn gesloten op 30 april, 5 mei en 21 mei (Hemelvaartsdag). Buiten deze feestdagen is de prikpost van Medisch Centrum Strijen iedere werkdag geopend van 08.00 tot 09.30 uur.

GOED Ridderkerk
Sluiting prikpost
De prikpost van GOED Ridderkerk is van 27 april t/m 4 mei ’s middags gesloten. Op 30 april en 5 mei is deze prikpost de hele dag gesloten.

Medisch
Nieuwe kinderarts
Het team kinderartsen is onlangs versterkt met kinderarts/neonatoloog mevrouw dr. G. Stoelhorst. Dr. Stoelhorst houdt op verschillende dagen poliklinisch spreekuur op de locaties Dordwijk en Zwijndrecht. Ook kinderarts mevrouw dr. Dekker werkt sinds 1 april j.l. in het Albert Schweitzer ziekenhuis. Zij gaat zich voornamelijk bezighouden met algemene kindergeneeskunde en kinderlongziekten.

Nieuwe long- en vaatchirurg
Het team heelkunde is versterkt met long-/vaatchirurg dr. J.M. Schnater. Dr. Schnater is op verschillende dagen werkzaam op de locaties Dordwijk en Zwijndrecht.

Nieuwe anesthesioloog
Sinds 1 april werkt anesthioloog dr. Van Nordennen in het Albert Schweitzer ziekenhuis. Dr. Van Nordennen houdt op verschillende dagen poliklinisch spreekuur op alle locaties van het Albert Schweitzer ziekenhuis.

Voor alle specialisten geldt: afspraken kunnen gemaakt worden via het afsprakenbureau. Kijk voor meer informatie op www.asz.nl.

Agenda

12 mei 2009  Voorlichtingsavond bevallen in het ziekenhuis, locatie Dordwijk
26 mei 2009 Inloopavond coeliakie, locatie Amstelwijck

Bekijk voor meer informatie en aanmelding de agenda van deze website.


Reageren? Vragen of reacties over onderwerpen op deze pagina kunt u sturen naar info@asz.nl.