Spoedeisende Hulp

LET OP: Sluiting Spoedeisende Hulp Zwijndrecht.
U kunt niet meer uit eigen beweging naar de Spoedeisende Hulp (SEH) gaan bij het Albert Schweitzer ziekenhuis in Zwijndrecht.
 


Huisarts
Als u met spoed medische advies nodig heeft, belt u altijd eerst met uw huisarts of buiten kantooruren met de  Huisartsenpost.
De huisarts of de Huisartsenpost stuurt u zo nodig door naar de afdeling Spoedeisende Hulp op locatie Dordwijk van het Albert Schweitzer ziekenhuis.

112
Als de situatie zeer ernstig is en u niet kunt wachten op de huisarts, belt u het alarmnummer 112 en vraagt u om een ambulance.

Spoedeisende Hulp
De afdeling Spoedeisende Hulp is 24 uur per dag geopend. Het Albert Schweitzer ziekenhuis heeft een SEH op de locatie Dordwijk. Op locatie Sliedrecht is tijdens kantooruren een EHBO-post geopend.

Huisartsenpost
Heeft u 's avonds, 's nachts of in het weekend dringend een huisarts nodig, dan kunt u terecht bij de Huisartsenpost op locatie Dordwijk. De Huisartsenpost is gevestigd bij de Spoedeisende Hulp. De Huisartsenpost is bedoeld voor bewoners uit de regio Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam, Hendrik Ido Ambacht, Groot Ammers, Streefkerk, Nieuw Lekkerland en Kinderdijk.

U kunt alleen op afspraak naar de huisartsenpost. Bel dus altijd eerst voor een afspraak voordat u komt via nummer (078) 654 26 00. Bezoekers van de Spoedeisende Hulp locatie Dordwijk worden buiten kantoortijden ook eerst opgevangen op de Huisartsenpost.
 

Contact

Spoedeisende Hulp
Karel Lotsyweg 8 Dordrecht (locatie Dordwijk)

Huisartsenpost
Karel Lotsyweg 8 Dordrecht (locatie Dordwijk) Telefoon: (078) 654 26 00