Spoedeisende Hulp

LET OP: Sluiting Spoedeisende Hulp Zwijndrecht vanaf 4 maart

Patiënten kunnen vanaf 4 maart a.s. niet meer uit eigen beweging naar de Spoedeisende Hulp (SEH) gaan bij het Albert Schweitzer ziekenhuis in Zwijndrecht.
 


Uw huisarts is dé zorgverlener bij uitstek als u met spoed medisch advies nodig heeft. U neemt dan contact op met uw eigen huisarts. Buiten kantooruren kunt u terecht bij de Huisartsenpost. De huisarts of de Huisartsenpost kan u zo nodig doorsturen naar de afdeling Spoedeisende Hulp op locatie Dordwijk van het Albert Schweitzer ziekenhuis.

Als u écht met spoed medische hulp nodig heeft, en niet kunt wachten op een huisarts belt u het alarmnummer 112 en vraagt u om een ambulance. Als u bijvoorbeeld gewond raakte bij een ongeval en er dus sprake is van acuut letsel. Of bij een slagaderlijke bloeding, een brandwond of botbreuken. Ook bij tekenen van een beroerte, plotselinge kortademigheid of pijn op de borst belt u een ambulance.

De afdeling Spoedeisende Hulp is 24 uur per dag geopend. Het Albert Schweitzer ziekenhuis heeft een SEH op de locatie Dordwijk. Op locatie Sliedrecht is tijdens kantooruren een EHBO-post geopend.

Huisartsenpost
Heeft u 's avonds, 's nachts of in het weekend dringend een huisarts nodig, dan kunt u terecht bij de Huisartsenpost op locatie Dordwijk. De Huisartsenpost is gevestigd bij de Spoedeisende Hulp. De Huisartsenpost is bedoeld voor bewoners uit de regio Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam, Hendrik Ido Ambacht, Groot Ammers, Streefkerk, Nieuw Lekkerland en Kinderdijk.

Neem voordat u komt contact op met de huisartsenpost via nummer (078) 654 26 00. Bezoekers van de Spoedeisende Hulp locatie Dordwijk worden buiten kantoortijden ook eerst opgevangen op de Huisartsenpost.
 

Contact

Spoedeisende Hulp
Locatie Dordwijk
Karel Lotzyweg 8
Dordrecht

Huisartsenpost
Tel: (078) 654 26 00

Algemeen contactgegevens
Albert Schweitzer ziekenhuis:

Tel: (078) 654 11 11

Contact via e-mail

Routewijzer