Bereikbaarheid locatie DordwijkAlbert Schweitzerplaats 25
3318 AT Dordrecht
Tel: (078) 654 11 11

Van 6 maart t/m 8 mei 2015 legt HVC een warmteleiding aan in de Karel Lotsyweg als onderdeel van het warmtenet Dordrecht. Het ziekenhuis blijft gewoon bereikbaar. Lees hier meer over de werkzaamheden. 

Bereikbaarheid parkeerterrein
Komt u vanaf de N3 dan ligt het gezamenlijke parkeerterrein van het ziekenhuis, de sporthal en het zwembad vrijwel direct aan uw rechter hand. Dit staat met borden aangegeven. Komt u vanaf Sterrenburg, dan gaat u door de tunnel heen en slaat u bij de rotonde aan het eind van de tunnel links af. Om het parkeerterrein te bereiken slaat u vervolgens nogmaals links af. Het parkeerterrein staat met borden aangegeven.

Bereikbaarheid Kiss & Ride-terrein
Wanneer u slecht ter been bent, kunt u worden afgezet bij de Kiss & en Ride-zone voor de hoofdingang. Om bij de Kiss en Ride-zone te komen, neemt u vanaf de N3 de eerste afslag op de rotonde. Dit is de parallelweg die over de tunnel heen loopt. De Kiss & Ride-zone ligt dan aan uw linker kant.
Komt u vanaf Sterrenburg, dan gaat u door de tunnel heen en gaat u bij de rotonde aan het eind van de tunnel bijna helemaal rond en neemt u de parallelbaan die over de tunnel heen gaat. De Kiss & Ride-zone ligt dan aan uw linker kant.