Intensive Care

Welkom op de website van de afdeling Intensive Care (IC) van het Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Dordwijk.

De afdeling Intensive Care heeft tien bedden. Op deze afdeling liggen patiënten die intensieve zorg (intensive care) nodig hebben nadat zij geopereerd zijn of vanwege hun ziekte. Op locatie Dordwijk is ook een afdeling High Care, met vijf bedden.


De informatie is geschreven voor zowel (toekomstige) patiënten als familie en bezoekers van de patiënten die op de afdeling opgenomen zijn. U vindt er algemene informatie over de afdeling zoals de bezoekregeling maar ook uitleg over veelvoorkomende ziektebeelden op de IC.


Het kan zijn dat de informatie op de website niet helemaal overeenkomt met de informatie die u van de arts of de verpleegkundige hebt gekregen. Alleen de behandelend arts en verpleegkundige kunnen u de juiste informatie geven over de toestand en de behandeling van een bepaalde patiënt. De informatie op deze website is bedoeld ter ondersteuning van de mondelinge informatie die u van de arts of verpleegkundige hebt gekregen. Tijdens een gesprek krijgt u veel informatie te verwerken. Op deze website kunt u een en ander nog eens rustig nalezen.

Contact

Telefoonnummers

Locatie Dordwijk:
(078) 652 35 10


Contact via e-mail

Routewijzer