Kopafbeelding

Breaking news

Breaking news? Misschien niet helemaal, want wij zijn zeker niet de enige zorginstelling met een grote behoefte aan verpleegkundigen. Maar breaking news is wél dat wij alleen met extra gekwalificeerd personeel ervoor kunnen zorgen dat:

  • onze ziekenhuisdeuren open kunnen blijven voor alle patiënten;
  • de reguliere zorg volop door kan gaan tijdens coronagolven;
  • het harde werken voor onze huidige kanjers ook leuk blijft;
  • én onze ambities op de langetermijn kunnen waarmaken.

En dus kiezen we voor een open en eerlijke oproep:

Even appen, mailen of bellen?

We snappen heel goed dat je niet zomaar solliciteert. De kans is namelijk groot dat jij jouw liefde voor het verpleegkundige vak ergens anders al inzet of juist heel bewust niet aan het werk bent op dit moment. Schiet het door je hoofd dat het misschien tóch best heel goed, interessant of leuk is om bij ons aan de slag te gaan? Dan nodigen we je uit om contact met ons op te nemen en je vragen aan ons te stellen:

  • WhatsApp of bel naar het “Werken bij ASz” telefoonnummer 06-22893389
  • Mail naar werken@asz.nl
  • Direct solliciteren mag natuurlijk ook altijd ;-)

Het interview

Bekijk hieronder het video-interview dat onze verslaggever (én loopbaancoach in ons ziekenhuis) Nanda Bartels hierover hield met Jarno van Breenen (afdelingshoofd binnen de kliniek en vicevoorzitter van onze Verpleegkundige Adviesraad) en met Peter van der Meer (onze bestuursvoorzitter).

Ook voor de lange termijn

Wil je ons tijdelijk uit de brand helpen? Of voor de lange termijn onderdeel van ons team worden? Vaste contracturen of liever flexibel werken? Wij houden alle opties voor je open. Voor goede verpleegkundigen is bij ons altijd ruimte!

Wat je ook gaat doen binnen onze kliniek, één ding is zeker: je wordt gehoord. Als ziekenhuis zetten we namelijk vol in op ‘verpleegkundig leiderschap’. Dat geeft je invloed op de kwaliteit, effectiviteit en patiëntgerichtheid van onze zorg. Als verpleegkundige krijg je de kans om mee te beslissen over de toekomst van ons mooie vak.

Waarom moet je bij ons komen werken?

Niets moet natuurlijk… maar wat ons ziekenhuis aantrekkelijk maakt is dat we groot genoeg zijn voor complexiteit, dynamiek, ambities en ideeën én klein genoeg voor dat warme teamgevoel en persoonlijke, patiëntgerichte zorg. En wat echt in ons DNA zit is een bepaalde levendigheid. Bij ons werken mensen die willen, de regie pakken en steeds gericht zijn op vooruit komen. Mensen die vol overgave kansen pakken. En dat wordt aangewakkerd doordat we als ziekenhuis vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen geven. Er is dus letterlijk en figuurlijk ruimte voor je bij ons. Mogelijkheden zijn er in overvloed. Qua uren, afdelingen en specialisaties, opleidingen en doorgroeikansen. We blijven steeds met je in gesprek om jou enthousiast en bevlogen aan het werk te hebben én houden!

Direct solliciteren?

Onze kliniek versterken kan op allerlei manieren. Wat past goed bij jou?

In de kliniek kan je zowel op COVID als non-COVID afdelingen aan de slag.

Mogelijkheden genoeg

Naast alle mogelijkheden in de kliniek hebben we ook volop kansen voor verpleegkundigen op andere afdelingen. Ben je gespecialiseerd verpleegkundige of wil je je graag specialiseren, bekijk dan alle vacatures (en maak eventueel een job alert aan)!

Naar boven