Algemeen & gespecialiseerd verpleegkundige

Gediplomeerd verpleegkundige? In ons ziekenhuis is er ruimte voor jou: letterlijk en figuurlijk! We verwelkomen je graag als nieuwe collega en geven je vervolgens de ruimte om te doen wat jou enthousiast maakt én houdt. Je bevlogen aan het werk houden, dat vinden we belangrijk. We geven je daarom kansen, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Of je nu nieuwe dingen wilt leren, de zorg verder wilt verbeteren, je wilt specialiseren, een andere functie of rol wilt ontdekken of beter wilt samenwerken. Het kan, als jij wilt.

Hoe zou jij het doen?

In ons ziekenhuis is jouw werk als verpleegkundige vooral veelzijdig. Je kunt je baan hier namelijk voor een groot deel zelf vormgeven. Wil je actief aan de slag in een kwaliteitsgroep? Doorgroeien naar de rol van aanspreekpunt? Leerlingen en nieuwe collega’s begeleiden? Ontdekken of leidinggeven iets voor jou is? Switchen van afdeling? Deelnemen aan het traineeship? Je Hbo-V diploma halen (als je die nog niet hebt)? Kortom, kom die kansen maar pakken. Dat is typisch ons ziekenhuis, typisch onze mensen. We zijn een levendige organisatie met plek voor ondernemerschap en eigen initiatief.

Verpleegkundig leiderschap

We zijn benieuwd welke afdeling je aanspreekt. Welk specialisme heeft je voorkeur? Of wil je juist verschillende afdelingen zien? Er is behoorlijk wat mogelijk op zowel beschouwend als chirurgisch gebied. Wat je ook gaat doen , één ding is zeker: je wordt gehoord. Als ziekenhuis zetten we namelijk vol in op ‘verpleegkundig leiderschap’. Dat geeft jou invloed op de kwaliteit, effectiviteit en patiëntgerichtheid van de zorg. Als verpleegkundige krijg je de kans om mee te beslissen over de toekomst van ons mooie vak.

Bekijk hier onze vacatures

Naar boven