Kopafbeelding

Flexbureau

Wil je graag flexibel werken of ervaring opdoen op meerdere afdelingen in het ziekenhuis? Of ben je minimaal 18 jaar en zoek je een zinvolle bijbaan? Dan is ons Flexbureau iets voor jou. Afhankelijk van je competenties en ervaring kan het Flexbureau je aan werk helpen in uiteenlopende functies, zoals verpleegkundige, schoonmaker en poli-assistent.

Het Flexbureau is de interne uitzendorganisatie van het Albert Schweitzer ziekenhuis. Afdelingen hebben soms behoefte aan tijdelijke inzet van medewerkers, bijvoorbeeld door ziekte of door pieken in het werkaanbod. Die afdelingen kunnen aankloppen bij het Flexbureau, dat daar vervolgens een geschikte werknemer bij zoekt.

Wat betekent het voor jou?
Het voordeel van werken via het Flexbureau is dat je op verschillende afdelingen aan de slag kunt, zodat je kunt uitproberen wat jou het beste ligt. Ook is het een goede manier om ervaring op te doen en je cv uit te breiden. 

Hoe zit het met je arbeidsvoorwaarden?
Als flexmedewerker krijg je een oproepcontract voor bepaalde tijd. Het salaris van flexmedewerkers is gelijk aan dat van vaste medewerkers en afhankelijk van je ervaring en competenties. Je spreekt met ons een minimaal aantal uren per maand af, waarop je inzetbaar bent. Wij kunnen je vragen om meer uren te werken, uiteraard gaat dat in goed overleg. Over het algemeen is je rooster een maand van tevoren bekend.

Wil je solliciteren? 
Het Flexbureau heeft regelmatig vacatures voor functies op oproepbasis. Raadpleeg hiervoor ons vacatureoverzicht. Zit er geen vacature voor je bij? Dan kun je hier een open sollicitatie insturen. In het digitale sollicitatieformulier kun je je motivatiebrief en cv uploaden. Meld erbij dat het gaat om een sollicitatie voor het Flexbureau. Ook kun je aangeven op welke dagen je beschikbaar bent en naar welke functie je voorkeur uitgaat. 

Ben jij een verpleegkundige?
Dan zijn we extra hard op zoek naar jou! Kijk voor meer informatie naar de vacature voor verpleegkundige ten behoeve van het Flexbureau in ons vacatureoverzicht. Hier kun je ook direct solliciteren door op de solliciteerknop naast de vacature te klikken.

Wil je meer informatie?
Je kunt het Flexbureau bellen via 078-6542490 of 078-6541449 of mailen via flexbureau@asz.nl

Naar boven