Flexbureau

Bent u flexibel beschikbaar op verschillende functies en opdrachten? Op zoek naar een bijbaan? Dan is het Flexbureau van het Albert Schweitzer ziekenhuis de plek voor u.

Het Flexbureau is de interne uitzendorganisatie van het ziekenhuis. Afdelingen hebben soms behoefte aan tijdelijke inzet van medewerkers, bijvoorbeeld door ziekte of door pieken in het werkaanbod. Die afdelingen kunnen voor tijdelijke ondersteuning een beroep doen op het Flexbureau.

Als flexmedewerker krijgt u een aanstelling op basis van een nul-urenovereenkomst voor bepaalde tijd. Salarisinschaling voor de flexmedewerker is gelijk aan die van een vaste medewerker.

Interesse?
Wanneer u interesse heeft in werken voor het Flexbureau, verzoeken wij u een motivatie en cv te sturen via het digitale sollicitatieformulier onder de “vacature” open sollicitatie. In de motivatie moet worden vermeld dat het gaat om een sollicitatie voor het Flexbureau. Tevens moet in de motivatie worden vermeld op welke dagen en/of tijden u beschikbaar bent en eventueel uw voorkeur voor een functie.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over het Flexbureau, dan kunt u het Flexbureau bereiken via telefoonnummer 078-6542490 / 078-6541449 of per mail Flexbureau@asz.nl.

Verpleegkundigen
Het Flexbureau is op dit moment met name op zoek naar gediplomeerd verpleegkundigen met minimaal 1 jaar ziekenhuiservaring. Bent u geinteresseerd? Stuur dan uw sollicitatie in via de vacature oproepverpleegkundige in ons vacatureoverzicht. .

zie de vacature in onze vacature-overzicht