S. (Sabina) de Weerd

Aanstelling: 2009

Opleiding:
Ik ben opgeleid tot arts aan de Katholieke Universiteit Nijmegen en gepromoveerd op het onderwerp preconceptiezorg. Aansluitend ben ik deels in het Erasmus MC Rotterdam en deels in het Albert Schweitzer ziekenhuis opgeleid tot gynaecoloog, met subspecialisatie prenatale diagnostiek (o.a. verrichten van vruchtwater puncties en geavanceerd zwangerschapsecho onderzoek).

Nevenactiviteiten:
Als vakgroep coördinator wetenschappelijk onderzoek, protocollenbeheerder voor de afdeling verloskunde, en lid van de wetenschapscommissie blijf ik actief op het gebied van onderzoek en nieuwe ontwikkelingen.
Landelijk vervul ik een rol namens gynaecologen binnen de geboortezorg als projectraad lid consortium verloskunde, lokaal en extern voorzitter perinatale audits en commissie lid van het college perinatale zorg.

Overige bijzonderheden:

Vloeiend in de Poolse taal

Lidmaatschappen:
KNMG, OMS, NVOG werkgroep Preconceptionele Consultatie, NVOG werkgroep foetomaternale geneeskunde, NVOG werkgroep Perinatologie en Maternale Ziekten, NVOG werkgroep Reproductie en arbeid, werkgroep perinatale voorlichting

Publicaties
Voor een overzicht: zie pubmed:

BIG registratie: 49052257501
Naar boven