N.B. (Nikkie) Swarte-Houbolt

Ik ben in 1990 in Utrecht gestart met de studie geneeskunde. Na het afronden van deze studie ben ik direct begonnen met mijn promotie onderzoek (ook in UMC Utrecht) en vervolgens ben ik na 4 jaar gestart met de specialisatie Gynaecologie. Deze opleiding heb ik gevolgd in het Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg, UMC Utrecht / Wilhelmina kinderziekenhuis en Diaconessen ziekenhuis in Utrecht. Direct na het afronden van mijn opleiding tot gynaecoloog ben ik in januari 2009 gestart als gynaecoloog in het Albert Schweitzer ziekenhuis. Ik woon nog steeds in Utrecht, ik ben getrouwd en heb 2 kinderen.

Mijn aandachtsgebieden zijn vooral anticonceptie, benigne gynaecologie, vulva afwijkingen en cervix afwijkingen. Ik zie echter daarnaast ook veel patiënten met allerlei andere gynaecologische klachten en tevens zie ik vooral op locatie Zwijndrecht ook zwangere patiënten, die ik begeleid tijdens hun zwangerschap. Uiteraard begeleid ik tijdens mijn avond- en nachtdiensten ook vaak de zwangere patiënten.
Ook ben ik verantwoordelijk voor de opleiding van de co-assistenten binnen de gynaecologie in het Albert Schweitzer ziekenhuis.

BIG registratie: 49048109901

U bent nu hier

HomepageSpecialismenRhenaHet behandelteamGynaecologenmw. dr. N.B. Swarte-Houbolt
Naar boven