Afspraak maken

Aanmelden

De medisch specialist, huisarts, bedrijfsarts, psychiater of psycholoog meldt u aan bij de afdeling Psychiatrie. U kunt niet uzelf aanmelden. 
Als uw aanmelding voldoet aan de indicatie criteria, krijgt u een brief met daarin de datum voor de eerste afspraak thuis gestuurd. 
Als uw aanmelding hieraan niet voldoet, zal uw verwijzend behandelaar dit met u bespreken.

Eerste bezoek 

Als u voor het eerst naar de afdeling Psychiatrie komt (polikliniek of deeltijdbehandeling), vragen wij u een half uur van te voren aanwezig te zijn. (Bij opname op de verpleegafdeling Psychiatrie, is dit niet nodig.) 
Hierbij vragen wij u een vragenlijst op de computer in te vullen. Als u dit prettiger vindt, kan dit ook schriftelijk. Bij opname op de verpleegafdeling vult u na het intakegesprek de vragenlijst in. De resultaten van de vragenlijst worden gebruikt om de effecten van uw behandeling te meten.

Meenemen bij uw eerste bezoek of opname:

Vervolgafspraken

Om een vervolgafspraak te maken, kunt u bellen naar ons centrale nummer, tel. (078) 654 17 19. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.45 tot 16.45 uur. 
Een afspraak verzetten of afzeggen graag zo vroeg mogelijk van te voren. Een andere patiënt kan dan nog in uw plaats worden opgeroepen. 

Contact

  • Polikliniek:                     (078) 654 17 19

  • Deeltijdbehandeling:    (078) 654 29 21 

  • Kliniek:                          (078) 654 13 22