Mobiele radiologie

In de periode hemelvaart tm pinksteren (25 mei tm 6 juni 2017) is de mobiele unit buiten bedrijf ivm herstelwerkzaamheden nav waterschade die afgelopen winter is ontstaan. Er kunnen dan geen rontgenfoto’s gemaakt worden bij GOED Ridderkerk.

De afdeling Radiologie van het Albert Schweitzer ziekenhuis biedt als eerste in Nederland radiologisch onderzoek aan vanuit een mobiele unit. Deze mobiele unit staat wekelijks bij GOED in Ridderkerk.

Openingstijden
Maandagochtend van 08.30 tot 12.30 uur
Woensdagochtend van 08.30 tot 12.30 uur
Vrijdagochtend van 08.30 tot 12.30 uur
Let op: in de zomervakantie gelden andere openingstijden! Van 11 juli t/m 19 augustus (week 28 t/m 33) is de mobiele unit is uitsluitend geopend op woensdagochtend.

Onderzoeken
Op deze mobiele locatie maakt een röntgenlaborant röntgenfoto's (van skelet, hart en/of longen). Een radioloog van het Albert Schweitzer ziekenhuis beoordeelt op afstand deze foto's. De kwaliteit van de apparatuur en de onderzoeken is gelijkwaardig aan de vaste opstelling binnen het Albert Schweitzer ziekenhuis.

Praktische informatie
Meer informatie over openingstijden, verwijzing, afspraak maken, voorbereiden, afzeggen en routebeschrijving, leest u bij praktische informatie. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen.
 

Contact

Tel: (078) 654 71 90 Bereikbaarheid: GOED Ridderkerk Contact via e-mail

Identificatie plicht

Let op: ID-plicht voor iedereen! De zorgwet verplicht elke patiënt om zich te legitimeren in het ziekenhuis. Ook kinderen onder de 14 jaar.

Lees verder