Hier vindt u veelgestelde vragen en antwoorden over corona. Lees meer

Kopafbeelding

A.M.L.C. (Anne) Bischoff

Het mooie van een behandeling in het gelaat vind ik dat functie en esthetiek vaak samen gaan. Verbeteren van bijvoorbeeld de neusfunctie bij een patiënt met een scheve neus zorgt ook vaak dat de neus mooier wordt. Mijn uitdaging is om aandacht te geven aan beide aspecten, rekening houdend met de wensen van elke patiënt. Want iedereen is uniek.

Dr. Anne Bischoff studeerde geneeskunde in Antwerpen en studeerde af in juli 2002. De specialisatie tot KNO-arts volgde zij aan het UMCN St. Radboud in Nijmegen, deze opleiding werd in februari 2009 met succes afgesloten.

In 2007 promoveerde zij op een proefschrift, getiteld: 'Hereditary hearing impairment. Clinical & genetic aspects in DFNA5, DFNA9 and DFNA11". In 2009 heeft zij tevens een fellowship aangezichtschirurgie afgerond op de afdelingen KNO-kaakchirurgie-plastische chirurgie in Nijmegen.

Dr. Bischoff heeft als aandachtsgebied aangezichtschirurgie, wat onder andere neuscorrecties, flapoor correcties en behandeling van afwijkingen zoals huidtumoren in het aangezicht omvat. Een ander aandachtsgebied is de behandeling van allergie.

Dr. Bischoff is lid van de Nederlandse Vereniging voor Keel-Neus-Oorheelkunde en Heelkunde van het Hoofd-Halsgebied en de European Academy of Facial Plastic Surgery.

 
Naar boven