Informatieavond 'Bevallen bij Rhena'

Als u gaat bevallen in het ziekenhuis wilt u natuurlijk van te voren weten waar dit gaat gebeuren, hoe het eruit ziet en wat de gang van zaken op de afdeling is. Hiervoor zijn twee mogelijkheden: de uitgebreidere informatieavond inclusief een kijkje in de een verlossuite (hiervoor moet u zich van te voren aan melden) of alleen een kijkje in de verlossuite. (Hiervoor hoeft u zich niet van te voren aan te melden.)

Informatieavond 'Bevallen bij Rhena'

Elke eerste dinsdag van de maand is er een uitgebreide informatie-avond over bevallen in het ziekenhuis. Deze bijeenkomst vindt plaats in het Auditorium op locatie Dordwijk. De voorlichtingsavond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Er is tussendoor geen pauze.

Programma

• Presentatie bevallen bij Rhena
• Bezoeken van de kraammarkt met diverse informatiekraampjes
• Rondleiding verlossuites en (onder voorbehoud) een kraamsuite.

Na aanmelding krijgt u via de mail een uitnodiging.
Let op: deze mail kan ook bij 'ongewenste mail' in uw mailbox terecht komen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de informatieavond, rondleiding of kraammarkt: mail dan naar: infoavondrhena@asz.nl

Kijkje in de verlossuite

Naast de informatieavonden is er ook de mogelijkheid om alleen een kijkje te nemen in de verlossuite. U bezoekt dan niet de uitgebreidere informatieavond.

Deze 'kijkjes in de verlossuite' vinden ook plaats op elke eerste dinsdag van de maand. U hoeft zich hiervoor niet van te voren in te schrijven. U vindt alle data in onze Agenda.

Voor iedere informatieavond geldt dat u zich tussen 19.45 en 20.30 u kunt melden bij Rhena (volg hiervoor de bordjes Haven, 1e verdieping) locatie Dordwijk.
 

Contact

De polikliniek Verloskunde en Rhena zijn 24 uur per dag bereikbaar telefonisch bereikbaar: (078) 654 64 46.