Team Rhena

Verloskundig zorgverleners
Als u een medische indicatie heeft, wordt uw bevalling begeleid door één of meerdere 'verloskundig zorgverleners' dit kunnen zijn: gynaecologen, gynaecologen in opleiding en klinisch verloskundigen. Als u geen medische indicatie heeft en uw bevalling verloopt normaal, dan wordt u begeleid door uw eigen verloskundige.

Kinderartsen
Bij Rhena werken ook kinderartsen en kinderartsen in opleiding. Als uw baby na de geboorte extra zorg nodig heeft kan dit in veel gevallen bij Rhena gebeuren, zodat uw baby niet hoeft te worden opgenomen op de Kinderafdeling. Zo kunnen moeder en kind bij elkaar blijven.

Verplegend team
Het verplegend team bestaat uit gespecialiseerd verpleegkundigen en kraamverzorgenden.
Bij Rhena is er iedere dienst een specialistisch verpleegkundige of kraamverzorgende verantwoordelijk voor de zorg voor u en uw baby.
Het kan zijn dat uw baby na de geboorte extra zorg nodig heeft. Meestal kan uw baby met extra zorg bij u in de kraamsuite blijven. De kinderarts bepaalt of dit medisch verantwoord is. 
 
Lactatiekundigen
Wanneer u bent bevallen, kan het verplegend team u uitstekend begeleiden tijdens de borstvoeding. Als er tijdens uw verblijf in de kraamsuite problemen zijn met de borstvoeding, kunnen we een lactatiekundige inschakelen. De lactatiekundige is van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 tot 14.00 uur aanwezig.

Assisten
De assist houdt uw kamer schoon en opgeruimd. Ook zijn er speciale voedingsassisten, zij zorgen voor de dagelijkse maaltijden.

Secretariaat
Bij de receptie van Rhena werken onze secretaresses. U kunt bij hen ook terecht met vragen.

Contact

De polikliniek Verloskunde en Rhena zijn 24 uur per dag bereikbaar telefonisch bereikbaar: (078) 654 64 46.