Rhena

Gaat u bevallen in het Albert Schweitzer ziekenhuis? Dan bent u te gast bij Rhena. Bij Rhena zijn de verlos- en kraamsuites huiselijk ingericht. Alle medische apparatuur is uiteraard aanwezig, maar zo veel mogelijk weggewerkt in de inrichting.

U verblijft hier in een ruime verlos- of kraamsuite, voorzien van alle gemakken. Elke suite heeft onder meer een eigen badkamer met douche en toilet, een tv en een waterkoker en Senseo apparaat.

Ook uw partner kan overnachten in de verlos- of kraamsuite. De kwaliteit van zorg is optimaal en bij Rhena is op elk moment van de dag alles bij de hand, ook als de bevalling eventueel moeilijker verloopt.

Een virtueel kijkje nemen in een verlossuite of kraamsuite? Dat kan nu! Bekijk hieronder de virtuele tour door geboortecentrum Rhena.  


Gezinsgericht
Dit is onze visie: Uw baby én uw gezin staan centraal en blijven zoveel mogelijk bij elkaar! Wij organiseren de zorg rondom uw gezin vanuit de wens van u en uw partner en dat heeft veel voordelen. U heeft één verpleegkundige of kraamverzorgende als vast aanspreekpunt. Er is veel tijd en aandacht voor het aanleren van de verzorging van uw baby. Uw partner wordt hierbij betrokken. Zodat er een soepelere overgang is tussen het ziekenhuis en thuis.

Veilig en vertrouwd
Bij Rhena kunt u rekenen op optimale veiligheid, Mocht uw bevalling niet verlopen zoals verwacht, dan is specialistische zorg altijd dichtbij. 

Rhena heeft een eigen spoedingang
De spoedingang is te bereiken door:

  • Vanaf de N3 bij de rotonde rechtdoor.
  • Direct na het politiebureau rechtsaf.
  • Aan het einde naar links en direct daarna weer naar rechts.


U meldt zich bij de slagboom, die dan voor u wordt geopend.
Bij de deur moet u wederom aanbellen. Binnen staan rolstoelen klaar, die u kunt gebruiken. Met de lift kunt u dan naar boven. Dan staat u bij de receptie van Rhena.

Uw partner moet zodra het mogelijk is de auto verplaatsen naar het parkeerterrein aan de overkant van het ziekenhuis. Op dit terrein moet u betalen om te parkeren.


Op elke eerste dinsdag van de maand houdt het ziekenhuis een informatieavond  'Bevallen bij Rhena'. 

Lees hier waar de naam Rhena vandaan komt.

Contact

De polikliniek Verloskunde en Rhena zijn 24 uur per dag bereikbaar telefonisch bereikbaar: (078) 654 64 46.