Albert Event: "Van goud tot biologicals - reumatologie anno 2018"

"Van goud tot biologicals - reumatologie anno 2018", luidt de titel van het komende Albert Event op dinsdagavond 17 april aanstaande. Wij nodigen u van harte voor uit voor dit event, dat plaatsvindt op de locatie Dordwijk. 

De ontvangst is om 17.30 uur. U kunt zich inschrijven aan de balie bij het Auditorium op de eerste etage. We beginnen met een maaltijd. Het inhoudelijke programma start om 18.15 uur en duurt tot 20.15 uur. Aansluitend kunt u tijdens de borrel napraten met uw collega’s en onze medisch specialisten.

Programma
 

17.30 uur

Ontvangst, registratie en maaltijd (in de foyer van het auditorium)

18.15 uur

10 min

Opening en inleiding: “Reumatologie of orthopedie?”

Door: Suzanne Jongerius, huisarts te Dordrecht en avondvoorzitter

18.25 uur

30 min

Onderwerp: ”Jicht” 
Door: Fleur van de Geijn, reumatoloog

18.55 uur

30 min

Onderwerp: “Artritis; van monoartritis tot spondylartritis”

Door: Ilja Tchetverikov, reumatoloog

 

19.25uur

20 min

Onderwerp: ”Practicum, gewrichtsonderzoek.”

Door: Mike de Jager, reumatoloog

 

19.45 uur

20 min

Onderwerp: “Alles wat u wilde weten over medicatie bij reumatoïde artritis”

Door: Chiara van Casteren-Messidoro

20.05 uur

10 min

Afsluiting door Suzanne Jongerius, avondvoorzitter

20.15 uur

Sluiting en netwerkmogelijkheid met drankje en snack

 
Vergeet niet uw BIG-registratienummer paraat te hebben voor de presentielijst. We hebben voor u een accreditatie-aanvraag gedaan voor twee punten.

Hier kunt u zich aanmelden voor dit gratis event en vindt u meer informatie.

Graag tot ziens op 17 april aanstaande!

Met vriendelijke groet,
Steven Haverkamp
Relatiebeheerder eerstelijn en VV&T
Bureau Huisartsencontacten | Afdeling Communicatie
T (078) 6542004
M 06 5341 6338
E | huisartsen@asz.nl 
W www.asz.nl