ASz Artsenwijzer app vervangt smoelenboek: zijn uw gegevens actueel?

Eind vorig jaar lanceerden we ter vervanging van het smoelenboek de ASz Artsenwijzer app. Dankzij deze app kunnen huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en medisch specialisten elkaar eenvoudig en snel vinden en telefonisch bereiken. Ook vindt u hier werkafspraken, beslisbomen en nieuwsberichten die van belang zijn voor onze samenwerking. Waarschijnlijk heeft u deze handige app al op uw telefoon staan. Wilt u nakijken of uw gegevens actueel zijn?

Helaas blijkt dat nog niet iedereen zijn profiel goed heeft ingevuld, waardoor we elkaar niet altijd even gemakkelijk kunnen bereiken voor overleg. Daarom het vriendelijke verzoek om het telefoonnummer te vermelden waarop u als huisarts of specialist ouderengeneeskunde rechtstreeks bereikbaar bent voor overleg met artsen uit ons ziekenhuis. Daarnaast is het natuurlijk prettig als iedereen zijn profielfoto toevoegt aan zijn profiel. U kunt uw profiel wijzigen als u in uw profiel rechts bovenin de app klikt op ‘wijzigen’. 

Spoednummers vakgroepen
Bij onze specialisten staan het polinummer en het overlegnummer vermeld in de app. De spoednummers voor huisartsen staan in de App onder WERKAFSPRAKEN > SPOEDZORG> Spoednummers vakgroepen ASz

Inloggevens kwijt?
De ASz Artsenwijzer app is alleen toegankelijk voor artsen en medewerkers die door bureau Huisartsencontacten worden geautoriseerd. 
Heeft u de app nog niet gedownload? Uw persoonlijke inloggegevens zijn begin november naar u gemaild.
De app is beschikbaar in de iOS App Store en de Android Play Store . Of zoek onder ‘ASz Artsenwijzer’.

Heeft u vragen?
Mocht u problemen ondervinden bij het inloggen of heeft u een vraag over de app. Neem dan contact op met bureau Huisartsencontacten (tijdens kantooruren) op telefoonnummer (078)654 25 30 of via huisartsen@asz.nl.

We hopen dat u veel plezier en profijt van de App zult hebben!