Is uw profiel in de ASz Artsenwijzer actueel?

Om de samenwerking tussen huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en medisch specialisten te vergemakkelijken lanceerden we afgelopen november de ASz Artsenwijzer app. Hiermee kunt u elkaar eenvoudig en snel vinden en telefonisch bereiken. Ook vindt u hier werkafspraken en nieuwsberichten die van belang zijn voor onze samenwerking. Het is van belang dat uw praktijkgegevens actueel zijn.

Onze medisch specialisten merken dat ze via de app nog niet alle huisartsen even gemakkelijk kunnen bereiken voor overleg. Daarom het vriendelijke verzoek om het telefoonnummer te vermelden waarop u als huisarts of specialist ouderengeneeskunde rechtstreeks bereikbaar bent voor overleg met artsen uit ons ziekenhuis. Daarnaast is het natuurlijk prettig als iedereen zijn profielfoto toevoegt aan zijn profiel. U kunt uw profiel wijzigen als u in uw profiel rechts bovenin de app klikt op ‘wijzigen’.

Spoednummers vakgroepen
Bij onze specialisten staan het polinummer en het overlegnummer vermeld in de app. De spoednummers voor huisartsen staan in de App onder WERKAFSPRAKEN > SPOEDZORG> Spoednummers vakgroepen ASz

Inloggevens kwijt?
De ASz Artsenwijzer app is alleen toegankelijk voor artsen en medewerkers die door bureau Huisartsencontacten worden geautoriseerd.
Heeft u de app nog niet gedownload? Uw persoonlijke inloggegevens zijn begin november naar u gemaild.
De app is beschikbaar in de iOS App Store en de Android Play Store . Of zoek onder ‘ASz Artsenwijzer’.

Heeft u vragen?
Mocht u problemen ondervinden bij het inloggen of heeft u een vraag over de app. Neem dan contact op met bureau Huisartsencontacten (tijdens kantooruren) op telefoonnummer (078)654 25 30 of via huisartsen@asz.nl.

We hopen dat u veel plezier en profijt van de App zult hebben!