Wij stellen u graag voor aan onze nieuwe specialisten

Als nieuw gezicht op de Spoedeisende Hulp stel ik me graag even voor: "Ik ben Monique Bosman, SEH-arts KNMG.
Van half augustus tot eind oktober 2017 ben ik fulltime werkzaam op de SEH als waarnemer. Ik ben opgeleid in het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk, waarna ik de afgelopen jaren in verschillende andere ziekenhuizen heb gewerkt, zoals Bravis Bergen op Zoom, Admiraal de Ruyter Ziekenhuis Goes en MC Zuiderzee Lelystad.
Ik heb veel zin om in het Albert Schweitzer ziekenhuis te beginnen en op de prachtige, veelzijdige SEH de handen uit de mouwen te steken. Op een prettige samenwerking!"

Met ingang van 1 september 2017 is toegetreden tot het Coöperatief mevrouw S.W. (Gwen) Liu als loondienstlid in de functie van psychiater.

Specialisatie: Consultieve Psychiatrie, Psychiater kliniek en polikliniek

Mijn opleiding geneeskunde heb ik in Rotterdam gevolgd en mijn specialisatie tot algemeen chirurg in LUMC (Leiden) en Leyenburg ziekenhuis, thans Haga ziekenhuis (Den Haag). Ik heb in Gorinchem en Rotterdam gewerkt als chirurg.
In 2011 heb ik het besluit genomen om te scholen tot psychiater, omdat ik steeds meer ervoer dat een mens meer is dan alleen zijn lichaam. De opleiding tot psychiater heb ik bij GGz Breburg gedaan, een keuzestage in de Viersprong was een onderdeel van de opleiding. Na het afronden van mijn opleiding heb ik bij de Dubbele Diagnose afdeling van Breburg gewerkt.
Sinds 2017 werk ik op de afdeling Psychiatrie van het Albert Schweitzer ziekenhuis.