Nieuwe medisch specialisten in het Albert Schweitzer ziekenhuis

 Ik ben Flip Jansen en ben in juli 2017 als uroloog toegetreden tot het MSB. Ik heb geneeskunde gestudeerd in Utrecht en ben daarna gepromoveerd aan het Erasmus MC op het gebied van prostaatkanker. Vervolgens ben ik weer teruggekeerd naar Utrecht voor mijn specialisatie tot uroloog. De afgelopen 2 jaar ben ik in het UMC Utrecht werkzaam geweest als fellow op het gebied van de oncologische urologie en heb me tevens toegelegd op de laparoscopische en robot geassisteerde ingrepen. Ik heb al eerder een periode met veel plezier als uroloog waargenomen in het Albert Schweitzer, dus het was geen moeilijke keuze om er terug te keren. Ik werk op de locaties Dordwijk en Sliedrecht, voor de robot geassisteerde ingrepen ben ik 1 dag per week in het Maasstad Ziekenhuis. Ik woon met mijn 2 kinderen in Utrecht en buiten werktijd zit ik graag op de racefiets of sta ik in de keuken.


Mijn naam is Constant Verschuur en sinds januari 2017 werk ik met veel plezier als neuroloog in het ASz, waar ik werkzaam ben in Dordrecht en Zwijndrecht. De studie geneeskunde en opleiding tot neuroloog heb ik in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam gedaan. Naast het werk als neuroloog ben ik bezig met promotie-onderzoek naar de vroege behandeling van de ziekte van Parkinson (website: leapamc.nl). Buiten werktijd zeil, windsurf of ski ik graag en ga ik graag naar musea en dergelijke. Mijn vrouw en ik wonen sinds kort met veel plezier in Rotterdam en zijn ons aan het oriënteren op een woning in de regio.


Mijn naam is Minke Kortekaas en sinds 1 april ben ik in het ASz als anesthesioloog werkzaam. De studie geneeskunde heb ik gedaan aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ook de opleiding tot anesthesioloog heb ik gedaan in Rotterdam, in het Erasmus MC. Het 2e jaar van de opleiding heb ik met veel plezier in het Albert Schweitzer gedaan en ik ben erg blij dat ik weer terug mocht komen na het afronden van de opleiding. Ik ben werkzaam op locatie Zwijndrecht en Dordwijk. Naast mijn interesse in de anesthesiologie, heb ik als aandachtsgebied de pijngeneeskunde. Deze zomer verwacht ik mijn registratie als pijnspecialist te behalen en daarnaast komend jaar mijn promotie-onderzoek af te ronden met als onderwerp pulse transit time als meetmethode naar vasomotore ontregeling bij patiënten met complex regionaal pijnsyndroom. Oorspronkelijk kom ik uit Zandvoort, maar inmiddels woon ik al een aantal jaren in Rotterdam. Ik mijn vrije tijd ga ik graag roeien, hardlopen of een stukje rijden op de racefiets.