Bijeenkomst medische gegevensuitwisseling met verpleeghuizen

Wij nodigen u van harte uit voor een informatie- en discussiebijeenkomst over medische gegevensuitwisseling tussen Albert Schweitzer ziekenhuis en verpleeghuizen.

Voor wie: specialisten ouderengeneeskunde, AVG-artsen, verpleegkundig specialisten in verpleeghuizen, medewerkers/managers met aandachtsgebied ICT/medische gegevensuitwisseling. Voel u vrij om de uitnodiging door te sturen naar collega’s binnen deze doelgroepen.
Datum: maandag 18 maart 2019
Tijd: 16.00 – 18.45 uur (inloop vanaf 15.30)
Locatie: Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Zwijndrecht, Langeweg 336, Zwijndrecht (kapel)

Onderwerpen
Hoe gebruik ik ZorgDomein? Met ZorgDomein heeft u inzage in het zorgaanbod en wachttijden in de regio en kunt u eenvoudig digitaal patiënten verwijzen en onderzoek aanvragen. Medewerkers van ZorgDomein zullen uitleggen hoe ZorgDomein werkt voor specialisten ouderengeneeskunde en hoe u als arts en als instelling kunt aansluiten op ZorgDomein.

Hoe zorgen we er voor dat digitale medische gegevensuitwisseling goed, tijdig en veilig verloopt? Welke hulpmiddelen zijn er? Hoe kunnen ziekenhuis en verpleeghuizen deze inzetten zodat zorgverleners in het verpleeghuis en in het ziekenhuis tijdig over de juiste gegevens beschikken? Hoe ziet de toekomst er uit?
Na een aantal korte presentaties gaan we met elkaar in gesprek over deze onderwerpen.

Velden met een * zijn verplicht