Albert Event december 2019 "Samenwerken met de specialist ouderengeneeskunde" ( vallen, ondervoeding, gedrag, psychofarmaca"

Ook in 2019 biedt het Albert Schweitzer ziekenhuis nascholing voor huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde aan middels een Albert Event. Behalve huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde kunnen ook andere zorgporfessionals deelnemen. Zo zijn er interessante thema’s voor bijvoorbeeld medisch specialisten, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, artsen in opleiding, physician assistant, POH, coassistenten, e.d.

Op woensdagavond 18 december staat het Albert Event in het teken van ouderengeneeskunde. Dit event vindt plaats op locatie Dordwijk.

Accreditatie
Voor deze Albert Events vragen we GAIA accreditatie (doorgaans 2 punten) aan voor huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en artsen in de sector fysieke en mentale beperking en medisch specialisten. Andere zorgprofessionals krijgen een bewijs van deelname.

Kosteloos
De nascholing is voor de deelnemers kosteloos. Na afloop ontvangt u de presentaties per mail.

Programma
Datum: woensdag 18 december

Deelnemers kunnen gebruik maken van een diner (buffet) en afsluitende borrel, om in een informele sfeer kennis te maken met elkaar én met de medisch specialisten en zorgporfessionals in ons ziekenhuis.

Voor ASz-artsen en zorgprofessionals is het mogelijk om deel te nemen aan de ontmoeting tijdens het diner en, indien gewenst, ook aan het Albert Event.

Locatie
Dordwijk, auditorium
Albert Schweitzerplaats 25
3318 AT Dordrecht

Organisatie
Bureau Huisartsencontacten organiseert deze deskundigheidsbevordering. Huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde bepalen jaarlijks de onderwerpen. De avondvoorzitter, een huisarts of specialist ouderengeneeskunde, organiseert samen met medisch specialisten en andere deskundigen het inhoudelijk programma.

Meer informatie
Voor nadere informatie over het Albert Event kunt u contact opnemen met Steven Haverkamp, relatiebeheerder Bureau Huisartsencontacten van het Albert Schweitzer ziekenhuis, tel. (078) 654 20 04 of e-mail huisartsen@asz.nl.

Wilt u deelnemen?
Meld u zich dan hier aan:

Velden met een * zijn verplicht