Kort Klinisch Onderwijs (KKO) Dordwijk "BRMO en de infectiepreventiemaatregelen."

Het Albert Schweitzer ziekenhuis biedt nascholing aan voor huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde, AVG artsen en medisch specialisten en zorgprofessionals in opleiding, in de vorm van Kort Klinisch Onderwijs (KKO).

Op 21 november organiseren wij een KKO, inclusief lunch op locatie Dordwijk, zaal 1 van 12.15 tot 13.15 uur. 

Wat is een KKO?

Tijdens het KKO ontmoeten huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en AVG-artsen onze medisch specialisten en andere zorgprofessionals uit het ziekenhuis. Deskundigheidsbevordering van deelnemers staat voorop: elkaar informeren en kennis uitwisselen en met elkaar discussiëren over actuele medische ontwikkelingen, nieuwe ‘zorgproducten’ en samenwerkingsvraagstukken.

Een medisch specialist houdt een presentatie over een onderwerp dat voor huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde relevant is. Bureau Huisartsencontacten van het Albert Schweitzer ziekenhuis organiseert het KKO samen met huisartsen Cees Vos (Sliedrecht), Rolf de Vos (Dordrecht) en Farley Gulzar (Zwijndrecht). Huisartsen en specialisten oudergeneeskunde kunnen suggesties aandragen voor een onderwerp.

Meer informatie en aanmelden

Deelname is gratis. We bieden de deelnemers een lunch aan om in een informele sfeer kennis te maken met elkaar en de specialisten in ons ziekenhuis. Vooraf aanmelden is daarom noodzakelijk en kan door hieronder het formulier in te vullen.

Voor meer informatie kunt u bellen met Steven Haverkamp, relatiebeheerder Bureau Huisartsencontacten van het Albert Schweitzer ziekenhuis: (078) 654 20 04 of via huisartsen@asz.nl

Velden met een * zijn verplicht