Inzage in uw medisch dossier

Sinds 23 september 2017 worden uw gegevens in het Elektronisch Patiëntendossier (EPD) geregistreerd. Een deel van deze nieuwe gegevens kunt u inzien in MijnASz.

Oude dossiergegevens (van vóór 23 september 2017) zijn gedigitaliseerd en in het ziekenhuis beschikbaar.  

Volledige inzage in uw medisch / verpleegkundig dossier, of een kopie ervan, kunt u aanvragen via dit formulier. U kunt het formulier ook telefonisch aanvragen bij het Medisch Archief: (078) 654 11 99.

Wie heeft inzage in uw digitale dossier?
Het EPD is alleen intern binnen het Albert Schweitzer ziekenhuis beschikbaar. Alleen artsen en hulpverleners van het Albert Schweitzer ziekenhuis met wie u een directe behandelrelatie heeft, mogen het dossier inzien. Het EPD van het Albert Schweitzer ziekenhuis is niet in te zien door artsen of hulpverleners buiten het ziekenhuis. Ook niet door uw huisarts. 

Wat staat er in uw digitale dossier?
In uw dossier staan medische gegevens staan, zoals:

  • uw bezoeken aan het ziekenhuis
  • uw klachten en aandoeningen
  • behandelingen en onderzoeksresultaten Wat is Mijnasz.nl?

Via Mijnasz.nl heeft u toegang tot het patiëntenportaal van het Elektronisch Patiënten Dossier. Via dit portaal kunt u bijvoorbeeld een deel van uw dossier inzien, uitslagen van het laboratorium inzien, in sommige gevallen zelf rechtstreeks een afspraak in het ziekenhuis inplannen, folders bekijken die speciaal voor u van toepassing zijn en in de toekomst ook veilig mailen met uw arts. bekijk hieronder ook het filmpje.