Wie verdient volgens u de TopASz Award 2019?

De termijn om kandidaten voor te dragen is gesloten. Bedankt voor de vele inzendingen! De jury is nu aan het werk.

Wie binnen ons ziekenhuis verdient volgens u een prijs vanwege een bijzondere prestatie op het gebied van gastvrijheid en patiëntvriendelijkheid? Doe mee en vul hieronder in wie u wilt nomineren. 

U mag iedereen die in het Albert Schweitzer ziekenhuis werkt  in het zonnetje zetten. Of u nu content bent met uw arts, een verpleegkundige, een afdeling of polikliniek, schoonmaker, receptionist of wie dan ook: uw unieke ervaring met die persoon of afdeling telt. En dat lezen we graag terug in de onderbouwing van uw nominatie.

De TopASz Award is een jaarlijkse prijs die wordt toegekend door onze Cliëntenraad, de belangenbehartiger van onze patiënten. De winnaar krijgt een mooi beeldje en een geldbedrag van 5000 euro waarmee de afdeling een gastvrij en patiëntvriendelijk project kan financieren. 

Een voordracht indienen kan hieronder, tot en met 18 oktober 2019. Iedereen kan dit doen: patiënten, bezoekers en medewerkers van het ziekenhuis. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt tijdens de Nieuwjaarsreceptie. Op de foto hieronder krijgt MDL-arts Ruud Beukers (rechts), winnaar van de Award voor 2018, deze uit handen van wijlen Cliëntenraadvoorzitter Andries van de Graaf.  

Vakjury

De inzendingen worden beoordeeld door een vakjury.

In deze jury hebben plaatsgenomen:

• Hein van der Loo (burgemeester van de gemeente Zwijndrecht - voorzitter)
• Dennis van Buuren (eigenaar horecabedrijven Osteria-Bar Luca en Visser’s Poffertjes, Dordrecht) 
• Diederik Vermeulen (locatiemanager Van der Valk Hotel, Dordrecht)
• Willeke Versluis-Koper (externe deskundige)
• Dorothee van Dongen (Cliëntenraad ASz)
 

'Meeste stemmen' telt niet

De uitreiking van de TopASz Award is geen verkiezing op basis van het aantal stemmen, maar een beloning van kwaliteit, visie en gedrevenheid. In voorgaande jaren viel het ons op dat steeds vaker één persoon of afdeling meerdere keren werd voorgedragen, misschien vanuit de gedachte dat wie de meeste stemmen krijgt, uiteindelijk wint. Dit is niet het geval. Omschrijf daarom heel goed de reden waarom een afdeling of een persoon deze prijs dit jaar volgens u moet winnen.