Maatregelen en veelgestelde vragen rondom corona. Meer informatie

Kopafbeelding

Spreekuur met de sportarts

Per 1 april zal Frank Loeffen starten als sportarts in het Albert Schweitzer Ziekenhuis (locatie Dordwijk). Hij is bewegingswetenschapper en als sportarts opgeleid in het OLVG, gevolgd door een fellowship op Papendal. Als sportarts richt hij zich op de diagnostiek en behandeling van de bewegende patiënt. De doelgroep varieert van chronische zieken tot en met topsporters. Dit omvat de conservatieve blessure zorg, alsmede de analyse van inspanningsgebonden klachten en/of begeleiding van chronisch zieken met beweegarmoede (met behulp van ademgasanalyse). Hierbij wordt intensief samengewerkt met partners in de beweegzorg.

Specifiek in Dordrecht, zal Frank samen met de longartsen de post-Covid zorg gaan verzorgen. Verder zal hij een blessure spreekuur houden in samenwerking met de orthopedisch chirurgen. Deze zorg valt onder de basisverzekering en vereist een verwijzing van huisarts of medisch specialist.

Naast sportarts in het Albert Schweitzer ziekenhuis, is Frank ook werkzaam als teamarts voor het Nederlands Basketbal Team.

U bent nu hier

HomepageOrthopedisch CentrumNieuwsSpreekuur met de sportarts
Naar boven

Bezoekt u een van onze locaties?

Vul voor uw komst deze vragenlijst in