Van 16 september tot 15 januari exposeert Marjon den Engelsman op locatie Dordwijk en Zwijndrecht

Van 16 september tot 15 november is de expositie van Marjon te zien in de centrale hal van locatie Dordwijk. Aansluitend is haar expositie van 15 november  tot 15 januari te zien in de gangen van de centrale hal op locatie Zwijndrecht.

Het werk van Marjon den Engelsman gaat over wonen. Een plek onder de zon in het zuiden, een stilteplek aan het water of het ritme van vlakken van de grote stad. Het opvallende gebruik van lijnen symboliseert de verbinding tussen alles wat in het beeld te zien is. We leven immers niet zonder invloed te hebben op onze omgeving of andersom.

De schilderijen ontstaan uit gemengde technieken. Eerst krijgt de ondergrond een aparte bewerking, daaroverheen worden diverse kleuren transparante verf gegoten en dan is het ontdekken wat er is ontstaan.

Werk in opdracht laten maken behoort te de mogelijkheden, evenals een bezoek in het atelier op afspraak. Ook verzorgt Marjon diverse schildercursussen en maandelijkse workshops.

Haar atelier 49 is te vinden in verzamelgebouw Palet, Westelijke Parallelweg 50, unit 2.3. te Zwijndrecht.

Ga voor meer informatie en haar contactgegevens naar www.marjondenengelsman.nl

U bent nu hier

HomepageOver onsKunst in het ziekenhuisExpositiesVan 16 september tot 15 januari exposeert Marjon den Engelsman op locatie Dordwijk en Zwijndrecht
Naar boven

Bezoekt u een van onze locaties?

Vul voor uw komst deze vragenlijst in