Van 15 juli tot 15 november exposeert Els van de Bogaard op locatie Dordwijk en Zwijndrecht

Van 15 juli tot 15 september is de expositie van Els van de Bogaard te zien in de centrale hal van locatie Dordwijk. Aansluitend is haar expositie van 15 september tot 15 november te zien in de gangen van de centrale hal op locatie Zwijndrecht.

Tekenen en schilderen doe ik al zo lang ik een potlood kan vasthouden. Mijn inspiratie krijg ik in de natuur, het is een zoektocht om die op een doek tot uitdrukking te brengen. Om van een wit doek naar een spannend abstract landschap of semi abstract landschap te komen is een ontdekkingsreis.

Om mijn creatieve vaardigheden verder te ontwikkelen heb ik bij verschillende gerenommeerde kunstenaars in binnen en buitenland cursussen gevolgd. Ook aan de Vrije Academie voor Beeldende kunst in Rotterdam heb ik van diverse kunstenaars les gehad. Vanaf 1998 tot 2008 ben ik lid geweest van de Hoeksche Waardse Teken- en Schilderskring.

Exposeren doek ik regelmatig in de Hoeksche waard, Wassenaar, Burgh Haamstede, Vlissingen, Dordrecht, Rotterdam en Zwijndrecht. Ook neem ik deel aan diverse kunstmarkten.

Contactgegevens
Website: www.elsvandenboogaard.nl
E-mail: m.boogaard@planet.nl

U bent nu hier

HomepageOver onsKunst in het ziekenhuisExpositiesVan 15 juli tot 15 november exposeert Els van de Bogaard op locatie Dordwijk en Zwijndrecht
Naar boven

Bezoekt u een van onze locaties?

Vul voor uw komst deze vragenlijst in