Mandy Sharabani exposeert tot 15 maart 2022 op locatie Dordwijk en Zwijndrecht

Mandy Sharabani is beeldend kunstenaar en ze woont en werkt in Dordrecht. In 2010 behaalde ze haar Bachelor in Fashion Design op de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam. Momenteel combineert ze het verzorgen van zaalverhuur bijeenkomsten in het Nationaal Onderwijsmuseum met het kunstenaarschap.

De kracht in kwetsbaarheid van ons mensen vormt haar inspiratie en de ziel van haar getekende portretten. Een innerlijke belevingswereld van emoties wordt in een landschap van kleurrijke en abstracte vlakken weergegeven. Haar medium is pastelkrijt; de broosheid van het krijt geeft de pure kwetsbaarheid van de persoon weer. Dit maakt haar portretten persoonlijk en intiem van karakter. Het roept in een tijd van verlangen naar inclusiviteit en acceptatie belangrijke vragen op; kunnen we ons échte zelf zijn?

Mandy hoopt dat geïnteresseerde bezoekers met elkaar in gesprek gaan over dit thema; er zal dan ook een leuke opdracht met vragen op de presentatiezuil te vinden zijn tijdens haar expositie “As vulnerable as you” in het Albert Schweitzer ziekenhuis. Deze expositie is mede mogelijk gemaakt door gemeente Dordrecht.

Als werkend lid bij tekengenootschap Pictura exposeert ze regelmatig met haar fictieve portretten. Daarnaast werkt ze graag in opdracht voor klanten en geeft portret workshops op locatie aan groepen, op aanvraag.

Website:     www.mandysharabani.com
E-mail:        mandysharabani@gmail.com
Facebook:  https://www.facebook.com/Mandysharabaniartist
Instagram:  https://www.instagram.com/mandysharabani/
Mobiel :      06 10 99 60 82

U bent nu hier

HomepageOver onsKunst in het ziekenhuisExpositiesMandy Sharabani exposeert tot 15 maart 2022 op locatie Dordwijk en Zwijndrecht
Naar boven

Bezoekt u een van onze locaties?

Vul voor uw komst deze vragenlijst in