Van donderdag 16 december tot 1 maart 2022 exposeert René Beaumont een aantal van zijn portretten op locatie Dordwijk

Zijn werken zijn voornamelijk traditioneel geïnspireerd. De gekozen thema’s verraden een voorliefde voor klassieke culturen en het gedachtengoed van weleer. Van mythologische metaforen tot traditionele, academische ontwerpen, liefst in een minder voor de hand liggende context of in combinatie met contrasterende elementen.

De uitvoering grijpt terug op traditionele, beproefde technieken. Ambacht. Passie. Een gedegen kennis van materialen en productiemethoden. Authenticiteit, bovenal, met een oog voor detail in elke fase van het proces van wording. 
Vaak was de inspirerende gedachte erachter net zo fascinerend als de voltooide sculptuur zelf. Toch hoeft dit nauwelijks relevant te zijn als om de beleefde ‘schoonheid’ of ‘impact’ moet gaan.

Van 17 december 2021 tot en met 28 februari 2022 zijn verschillende, levensechte, gedetailleerde portretten van de hand van René Beaumont op locatie Dordwijk te zien; in gips, klei, was, brons, en in marmer!

Wie geïnteresseerd zou zijn in een eigen portret, dat van een dierbare, een geliefde, een jubilaris, kan contact met hem opnemen via rene@renebeaumont.com. 

Zijn beelden –portretten, opdrachten, en vrij werk- zijn te zien op www.renebeaumont.com

U bent nu hier

HomepageOver onsKunst in het ziekenhuisExpositiesVan donderdag 16 december tot 1 maart 2022 exposeert René Beaumont zijn bronzen werken op locatie Dordwijk
Naar boven

Bezoekt u een van onze locaties?

Vul voor uw komst deze vragenlijst in