Wie verdient volgens u de TopASz Award 2022?

U mag iedereen die in het Albert Schweitzer ziekenhuis werkt in het zonnetje zetten. Of u nu tevreden bent met uw arts, een verpleegkundige, een afdeling of polikliniek, schoonmaker, receptionist of wie dan ook: uw unieke ervaring met die persoon of afdeling telt. En dat lezen we graag terug in de onderbouwing van uw nominatie.

De TopASz Award is een jaarlijkse prijs die wordt toegekend door onze Cliëntenraad, de belangenbehartiger van onze patiënten. De winnaar krijgt een mooi beeldje en een geldbedrag van 5000 euro waarmee de winnaar een gastvrij en patiëntvriendelijk project kan financieren. 

Nomineren kan tot en met 30 september 2022. Klik hier voor het aanmeldformulier. Iedereen kan dit doen: patiënten, bezoekers en medewerkers van het ziekenhuis. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt tijdens de Nieuwjaarsreceptie. 

Vakjury

De inzendingen worden beoordeeld door een selectiecommissie uit de Cliëntenraad. Uit de inzendingen worden maximaal vijf genomineerden voorgedragen bij de Vakjury. Deze bestaat voor het jaar 2022 uit:

  • Dhr. J.M. de Vries, burgemeester Sliedrecht
  • Dhr. C.H. Bijl, lid Raad van Bestuur / medisch directeur, Drechtdokters
  • Dhr. G. Buijs, voorzitter Raad van Bestuur, Stichting Waardeburgh
  • Mw. M. Oostdijk, voormalig lid Cliëntenraad Asz
  • Mw. P.C.M. van de Mheen, namens Cliëntenraad ASz
  • Dhr. W.J. Dunsbergen, namens Cliëntenraad ASz

'Meeste stemmen' telt niet

De uitreiking van de TopASz Award is geen verkiezing op basis van het aantal stemmen, maar een beloning van kwaliteit, visie en gedrevenheid. In voorgaande jaren viel het ons op dat steeds vaker één persoon of afdeling meerdere keren werd voorgedragen, misschien vanuit de gedachte dat wie de meeste stemmen krijgt, uiteindelijk wint. Dit is niet het geval. Omschrijf daarom heel goed de reden waarom een afdeling of een persoon deze prijs dit jaar volgens u moet winnen.

U bent nu hier

HomepageNieuws & bijeenkomstenNieuwsberichten2022JuniWie verdient volgens u de TopASz Award 2022?
Naar boven

Bezoekt u een van onze locaties?

Vul voor uw komst deze vragenlijst in