Afwijkende openingstijden tijdens de feestdagen in het voorjaar

13 april 2022

Houdt u alstublieft rekening met afwijkende openingstijden van het ziekenhuis tijdens de diverse feestdagen in het voorjaar.

Poliklinieken en onderzoeksafdelingen, de bloedafname en de poliklinische apotheken in het ziekenhuis zijn gesloten (en ook niet telefonisch bereikbaar) op de onderstaande dagen:

  • Eerste en Tweede Paasdag (zondag 17 en maandag 18 april)
  • Koningsdag (woensdag 27 april)  
  • Bevrijdingsdag (donderdag 5 mei)
  • Hemelvaartsdag (donderdag 26 mei)
  • Eerste en Tweede Pinksterdag (zondag 5 en maandag 6 juni)

Een uitzondering kan gelden voor onderzoeken bij de afdeling Radiologie. Als u daarvoor een afspraak met ons heeft staan op een van de genoemde feestdagen, dan gaat deze gewoon door.

Voor bloedprikken op de andere prikposten van Result Laboratorium in de regio kunnen op en rond feestdagen afwijkende openingstijden gelden. Kijk voor de zekerheid altijd vooraf op de website van Result Laboratorium.

Op feestdagen zijn de Spoedeisende Hulp en verpleegafdelingen open zoals altijd. Voor een bezoek aan de Spoedeisende Hulp heeft u een verwijzing nodig van de huisarts en tijdens feestdagen van de Huisartsenpost. Let op: voor de huisartsenpraktijken in de regio is 5 mei wel een gewone werkdag. Huisartsenpost Drechtdokters werkt altijd op afspraak en is bereikbaar via (078) 20 200 20.

Bedankt voor uw begrip en medewerking! 

U bent nu hier

HomepageNieuws & bijeenkomstenNieuwsberichten2022AprilAfwijkende openingstijden tijdens de feestdagen in het voorjaar
Naar boven

Bezoekt u een van onze locaties?

Vul voor uw komst deze vragenlijst in