Hier vindt u veelgestelde vragen en antwoorden over corona. Lees meer

Kopafbeelding

Extra zorgprofessionals én schaarse mond-neusmaskers gezocht!

21 maart 2020

Extra helden gevraagd!

Ben jij (gespecialiseerd) verpleegkundige of arts/arts-assistent/co-assistent en snel beschikbaar voor werk? Dan hebben we jou misschien hard nodig in onze hulptroepen tegen het coronavirus. Maak jezelf dan bij ons bekend via deze pagina (< klik hier).

Heb je vragen? Mail naar extrahelden@asz.nl

We kijken naar je uit!

Helpt u ons aan schaarse maskers?

Heeft u thuis, in uw praktijk of in uw werkplaats FFP-maskers (type 1, 2 of 3) ongebruikt liggen? Wij zouden het enorm waarderen als u ze aan ons ter beschikking stelt voor de zorg aan patiënten met corona en ter bescherming van onze zorgmedewerkers. De bevoorrading verloopt namelijk niet naar wens en we raken er snel doorheen.

Ook chirurgische neus-mondmaskers zijn welkom. We kunnen elk aantal gebruiken, zolang ze maar in de originele verpakking zitten. U kunt uw maskers brengen bij de Receptie van locatie Dordwijk. Heeft u grotere hoeveelheden of specifieke vragen, of wilt u dat wij ze komen halen, mail dan naar inkoop@asz.nl Heel hartelijk dank!

Bent u ondernemer en denkt u in staat te zijn om op korte termijn maskers te produceren? We gaan graag in gesprek! Graag uw bericht naar inkoop@asz.nl

Medische handschoenen en spatbrillen/vuurwerkbrillen nemen wij eveneens in dankbaarheid aan!

U bent nu hier

HomepageNieuws & bijeenkomstenNieuwsberichten2020MaartExtra zorgprofessionals én schaarse mond-neusmaskers gezocht!
Naar boven