Ook na lockdown per 14 december gaat de zorg in ons ziekenhuis door

14 december 2020

Met nieuwe en veel strengere coronamaatregelen in het vooruitzicht, vragen veel patiënten zich af of en hoe de zorg de komende weken doorgaat. Volgens onze huidige inzichten blijft alles voorlopig ongewijzigd, ondanks de drukte op de corona-afdelingen.

  • Zonder tegenbericht gaan de gemaakte afspraken voor spreekuren, onderzoeken en operaties door. Het kan altijd zo zijn dat er door overmacht iets uitvalt, maar dat is incidenteel en de patiënt krijgt dan altijd persoonlijk bericht. 
  • De enige activiteit in het ziekenhuis die zonder afspraak verloopt, het bloedprikken, gaat ook gewoon door. Alleen op Eerste en Tweede Kerstdag en op Nieuwjaarsdag is de Bloedafname gesloten. Ook de prikposten van Result Laboratorium buiten het ziekenhuis blijven open. Kijk voordat u van huis gaat even op de Result-website (< klik hier) voor eventuele bijzonderheden. 
  • Wij verzoeken iedereen vriendelijk om het ziekenhuis niet te bellen met de vraag of uw afspraak doorgaat. Wij nemen contact op als een afspraak moet worden verplaatst of gewijzigd. 
  • Uw actuele afsprakenoverzicht kunt u met DigiD bekijken op Mijn ASz (< klik hier). 
  • Komt u naar een van onze vestigingen, let er dan op dat we u bij de ingang enkele gezondheidsvragen stellen. Deze kunt u zelf vooraf ook hier online beantwoorden (< klik hier). 
  • Wij verzoeken u dringend in het ziekenhuis steeds een mondkapje te dragen. Meer informatie daarover vindt u hier (< klik hier). 
  • Per opgenomen patiënt is één bezoeker toegestaan per dag. Dit moet op één dag dezelfde bezoeker zijn, tussentijds wisselen is niet toegestaan.

Dank voor uw medewerking en begrip!

U bent nu hier

HomepageNieuws & bijeenkomstenNieuwsberichten2020DecemberOok na lockdown per 14 december gaat de zorg in ons ziekenhuis door
Naar boven

Bezoekt u een van onze locaties?

Vul voor uw komst deze vragenlijst in