Hier vindt u veelgestelde vragen en antwoorden over corona. Lees meer

Kopafbeelding

Help ons om de NIAZ Jaarprijs te winnen!

Onze zorg voor kwetsbare zwangere vrouwen en hun baby’s is genomineerd voor de NIAZ Jaarprijs 2018! Wilt u op ons stemmen?

 
Vorig jaar hebben 19 organisaties in de regio afspraken gemaakt over een betere samenwerking rondom kwetsbare zwangeren. Op deze manier worden zwangere vrouwen met bijvoorbeeld psychiatrische of verslavingsproblemen eerder herkend en geholpen. Samen vormen de organisaties, op initiatief van gynaecoloog Bettina Akerboom en psychiatrisch verpleegkundige Dick Hengst, Ketenzorg Kwetsbare Zwangeren.
 
 
Stemmen
We hopen natuurlijk dat we de NIAZ Jaarprijs winnen, want de 10.000 euro prijzengeld kunnen we goed gebruiken voor de zorg. Helpt u mee? U kunt uw stem uitbrengen tot en met 30 september.
 
Betere zorg
Het Netwerk Kwetsbare Zwangeren is een van de 45 kanshebbers voor de NIAZ Jaarprijs 2018. De winnaar krijgt een plaquette en een cheque ter waarde van 10.000 euro. Het NIAZ is het Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg, waarvan we al jaren het kwaliteitskeurmerk dragen. Met de prijs wil het NIAZ laten zien hoe zorginstellingen werken aan steeds betere zorg, met in de praktijk bewezen verbeteringen.
 

U bent nu hier

HomepageNieuws & bijeenkomstenNieuwsberichten2018SeptemberHelp ons om de NIAZ Jaarprijs te winnen!
Naar boven