Kopafbeelding

Verpleegkundigen SEH, IC, CCU: Combineer bij ons meer functies!

13 april 2018

Wij zoeken gediplomeerde gespecialiseerde verpleegkundigen voor onze Spoedeisende Hulp (SEH), Intensive Care (IC) en Coronary Care Unit (CCU). Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Bij ons kun je fulltime of parttime aan de slag. Bovendien kunnen wij je een gecombineerde functie bieden op verschillende afdelingen en zelfs een combinatie met de regionale ambulancedienst. Onze collega’s Anja van Alten (zowel SEH- als IC-verpleegkundige) en Rob Dusseldorp (SEH- én ambulanceverpleegkundige) vertellen hoe leuk de afwisseling is.Heel verschillend
“We hebben in het Albert Schweitzer ziekenhuis zowel een grote SEH als een grote IC, allebei uitdagende werkplekken”, vertelt Anja. “Toch is het werk heel verschillend. Door te rouleren wissel ik de continuïteit van de IC af met de hectiek van de SEH. Op de IC zorg ik in principe voor één patiënt, op de SEH zie ik er tientallen per dag.”

Team
Rob: “Ik zie patiënten zowel thuis – wanneer ik ze ophaal met de ambulance – als na binnenkomst op de SEH. Een wereld van verschil. In de ambulance zit ik alleen bij de patiënt achterin. Je bent dan als verpleegkundige helemaal verantwoordelijk. Op de SEH werk je nauw samen in een team.”

Gelijkwaardig
Het SEH-team is een goed op elkaar ingespeelde en zelfstandige ploeg. “We lossen veel zelf op, helpen elkaar”, zegt Anja. “En we werken heel gelijkwaardig. Er is geen grote afstand tussen artsen en verpleegkundigen.” “Iedereen is een even onmisbare schakel”, vult Rob aan. “Van arts tot verpleegkundige, van secretaresse tot schoonmaker. En dat merk je.”Trots
Afdelingshoofd Ton Bok is trots op zijn mensen: “Medewerkers zijn bereid om na te denken over veranderingen, ze willen vooruit en willen zelf een rol spelen bij verbeteringen. We hebben bijvoorbeeld een expertteam dat met veel passie input geeft voor de verdere ontwikkeling van de SEH.”

Bekijk de vacatures op www.werkeninhetasz.nl en reageer snel!

U bent nu hier

HomepageNieuws & bijeenkomstenNieuwsberichten2018AprilVerpleegkundigen SEH, IC, CCU: Combineer bij ons meer functies!
Naar boven