Hier vindt u veelgestelde vragen en antwoorden over corona. Lees meer

Kopafbeelding

TopASz Award 2018

30 oktober 2018

De TopASz Award, de jaarlijkse prijs van de Cliëntenraad van het Albert Schweitzer ziekenhuis, wordt dit jaar voor de achtste keer uitgereikt. U kon een arts, medewerker of afdeling nomineren die het verdient om in het zonnetje te worden gezet. Inmiddels is de mogelijkheid om te nomineren gesloten. U heeft samen meer dan 300 nominaties ingediend. Een resultaat waar de Cliëntenraad heel erg blij mee is. De TopASz Award leeft!

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op donderdag 10 januari wordt de winnaar bekend gemaakt. De winnaar ontvangt een bronzen sculptuur en mag 5000 euro besteden om op de eigen afdeling de patiëntvriendelijkheid verder vorm te geven. 

Voorzitter Andries van de Graaf van de Cliëntenraad: "Het zijn altijd ménsen die invulling geven aan de gastvrijheid, die de aandacht kunnen geven waardoor je je als patiënt gezien en erkend voelt. Daarom reiken wij elk jaar deze prijs uit: om patiëntvriendelijkheid te stimuleren en te belonen." De prijs kan terechtkomen bij een individuele zorgverlener, maar ook bij een afdeling.


Dermatoloog dr. Suzan Reeder neemt de prijs in ontvangst.

Vorig jaar won dermatoloog dr. Suzan Reeder de TopASz Award. De jury roemde o.m. het feit dat bij dr. Reeder de patiënt centraal staat en dat zij de patiënt letterlijk én figuurlijk de ruimte geeft" Suzan Reeder biedt in het Albert Schweitzer ziekenhuis onder meer de ‘Mohs-methode’ aan (micrografische chirurgie), waarbij ‘moeilijke’ huidtumoren worden verwijderd met minimale beschadiging van het gezonde, omliggende weefsel.
 

Naar boven