Steun het Vriendenfonds en koop onze 'Knuffelkaarten'

6 september 2017

De expositie ‘Een knuffel voor jou’ is geopend! En daarmee ook de verkoop van de vrolijke ‘Knuffelkaarten’ van het Vriendenfonds van ons ziekenhuis.

Wie een familielid, vriend(in) of patiënt een virtuele knuffel wil geven per post, kan vanaf nu een setje unieke wenskaarten kopen. Ze zijn op onze kinderafdeling gemaakt door jonge patiëntjes.

Schilderijen
Acht kinderen schilderden op een woensdagmiddag in mei hun eigen favoriete knuffel op doek, onder leiding van beeldend kunstenares Felice Hanssen. Van die schilderijen zijn originele wenskaarten gemaakt. Zes van de acht kinderen openden vandaag in de ziekenhuishal van locatie Dordwijk de expositie en de verkoop, samen met de kunstenares en met voorzitter Wim de Leur van het Vriendenfonds. Onderzoek en welzijn
Een set van acht kaarten in een envelop kost 7,50 euro. De opbrengst gaat naar het Vriendenfonds. Deze stichting heeft als doelen het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek en patiëntwelzijn in het Albert Schweitzer ziekenhuis. Wat de Vrienden allemaal doen en mogelijk maken – en hoe u hen kunt steunen – is vanaf vandaag overzichtelijk te vinden op de nieuwe website www.aszvrienden.nlTot en met a.s. zondag 10 september worden de kaarten verkocht vanuit een kraampje in de centrale hal van het ziekenhuis in Dordrecht. Ook de schilderijtjes worden daar tentoongesteld. Daarna gaat de verkoop door zolang de voorraad strekt op de Vriendenwebsite. Helpt u mee?