Gewijzigde openingstijden herdenkings- en feestdagen!

Tijdens en rondom de herdenkings- en feestdagen dit voorjaar zijn veel poliklinieken en afdelingen gesloten. Hier vindt u een overzicht. 

Omdat u bij de poliklinieken alleen op afspraak kunt komen, staan deze hieronder niet apart vermeld. Als een polikliniek gesloten is, kunt u immers ook geen afspraak hebben. Bij twijfel kunt u de polikliniek bellen.

Op de afdeling Radiologie, de Poliklinische apotheek en bij de afdeling Bloedafname kunt u wel zonder afspraak terecht. Daarom staat hieronder apart vermeld wanneer deze gesloten zijn:

Donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag)

  • Alle poliklinieken en afdelingen zijn gesloten. Ook de afdeling Bloedafname, Transferbureau, Radiologie (inclusief de mobiele unit Ridderkerk) en de Poliklinische apotheek zijn dus gesloten. 

Vrijdag 26 mei (Dag na Hemelvaartsdag)

  • De mobiele unit bij GOED Ridderkerk is in de periode 25 mei tot en met 6 juni gesloten i.v.m. onderhoud- en herstelwerkzaamheden. 
  • Locatie Sliedrecht is gesloten. 
  • Polikliniek GOED Ridderkerk is gesloten. 
  • De afdeling nucleaire geneeskunde is gesloten maar wel bereikbaar voor het maken van afspraken. 

Maandag 5 juni (2e Pinksterdag)

  • Alle poliklinieken en afdelingen zijn gesloten. Ook de afdeling Bloedafname, Radiologie (inclusief de mobiele unit Ridderkerk) en de Poliklinische apotheek zijn dus gesloten. 

Identificatie plicht

Let op: ID-plicht voor iedereen! De zorgwet verplicht elke patiënt om zich te legitimeren in het ziekenhuis. Ook kinderen onder de 14 jaar.

Lees verder