Unieke vacature: SEH- of IC-verpleegkundige alleen tijdens kantooruren!

5 december 2017

Ben je een gediplomeerde, zelfstandige SEH- of IC-verpleegkundige én ervaar je graag de regelmaat van werken tijdens kantooruren? Dan hebben wij een buitenkans voor je, op de zogeheten ‘AZA’ (Acute Zorg Afdeling) van ons ziekenhuis in Zwijndrecht. 

 
De AZA heeft een klinisch gedeelte en een spoedgedeelte. Het laatstgenoemde vervult op werkdagen van 8 tot 18 uur de functie van hulppost voor patiënten die voor laagcomplexe SEH-zorg verwezen zijn door huisartsen uit Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Barendrecht en Ridderkerk. In de omgeving wordt deze voorziening zeer gewaardeerd voor spoedzorg ‘dicht bij huis’. Ook de ambulancedienst brengt tijdens kantooruren patiënten binnen bepaalde verwijscriteria naar de AZA Spoed. 

Solliciteer!
Onder supervisie van de aanwezige arts run jij als SEH- of IC-verpleegkundige met enkele collega’s het totale verpleegkundige reilen en zeilen op de AZA Spoed. Vanzelfsprekend lever je optimale en adequate opvang, begeleiding en verzorging van patiënten en je verleent assistentie bij onderzoek en behandeling. Interesse? Klik hier om naar de vacature te gaan en meteen te solliciteren!