Laat ons weten wie de 'TopASz Award 2017' verdient!

12 oktober 2017

De TopASz Award, de jaarlijkse prijs van de Cliëntenraad van het Albert Schweitzer ziekenhuis, wordt eind dit jaar voor de zevende keer uitgereikt. U kunt een arts, medewerker of afdeling nomineren die het volgens u verdient om in het zonnetje te worden gezet.

Tot en met 28 oktober 2017 kunnen patiënten en bezoekers - maar ook medewerkers en specialisten - een afdeling of persoon uit het ziekenhuis voordragen voor de prijs. Het gaat erom dat de zorgverlener(s) of medewerker(s) in 2017 een bijzondere prestatie heeft/hebben geleverd op het gebied van patiëntvriendelijkheid en gastvrijheid. Nomineren kan via dit formulier.

De winnaar ontvangt een bronzen sculptuur en mag 5000 euro besteden om op de eigen afdeling de patiëntvriendelijkheid verder vorm te geven.

Voorzitter Andries van de Graaf van de Cliëntenraad: "Het zijn altijd ménsen die invulling geven aan de gastvrijheid, die de aandacht kunnen geven waardoor je je als patiënt gezien en erkend voelt. Daarom reiken wij elk jaar deze prijs uit: om patiëntvriendelijkheid te stimuleren en te belonen." De prijs kan terechtkomen bij een individuele zorgverlener, maar ook bij een afdeling.


Medewerkers van Longchirurgie namen afgelopen jaar de prijs in ontvangst.

Vorig jaar won het team van de Longchirurgie de prijs. De jury prees de innovatieve manier van werken en de goede onderlinge afstemming, waardoor bij de patiënt een gevoel ontstaat van serieus genomen worden en weten waar hij of zij aan toe is. 

De voordrachten kunnen tot en met 28 oktober a.s. worden ingediend. Vul hiervoor dit formulier in.