Hier vindt u veelgestelde vragen en antwoorden over corona. Lees meer

Kopafbeelding

Informatieavond 'Overgewicht en een maagverkleining'

Lukt het maar niet om af te vallen ondanks alle pogingen en heeft u ernstig overgewicht? Dan kan het zijn dat u professionele begeleiding nodig heeft in het ziekenhuis, met eventueel een maagverkleining.

Wilt u weten wat daar allemaal bij komt kijken? Kom dan naar onze speciale informatieavond over obesitas en maagverkleiningen op:

Dinsdag 24 november van 19.30 tot 21.30 uur in het Auditorium van het Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Dordrecht.

Ons gespecialiseerde Obesitasteam - dat bestaat uit chirurgen, diëtisten, internisten en psychologen - informeert u graag over het behandeltraject, de maagverkleiningsoperatie en nieuwe levensstijl. Ook kunt u vragen stellen aan ervaringsdeskundige.

Coronamaatregelen
Vanwege de landelijke coronamaatregelen kunt u alleen deelnemen aan deze informatieavond, wanneer u zich heeft aangemeld via onderstaand formulier. Vrije inloop is dus niet mogelijk en er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ook kunt u alleen uzelf aanmelden. Het meenemen van begeleiding, zoals uw partner, is niet toegestaan.  

Aanmelden kan eenvoudig door hieronder uw naam en e-mailadres in te vullen. U ontvangt dan binnen enkele minuten een bevestiging per e-mail.

Velden met een * zijn verplicht

U bent nu hier

HomepageNieuws & bijeenkomstenBijeenkomsten2020NovemberInformatieavond 'Overgewicht en een maagverkleining'
Naar boven